Antena Meniu Search
x

Incendiu violent la o hală din Recaş. Localnicii, avertizaţi prin mesaj Ro-Alert din cauza degajărilor de fum

Un incendiu violent a izbucnit, în cursul zilei de sâmbătă, la o hală din localitatea Recaş, judeţul Timiş, iar localnicii au fost avertizaţi prin mesaj Ro-Alert.

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 16:02

Zeci de pompieri au intervenit pentru a lichida incendiul de la Recaş
Zeci de pompieri au intervenit pentru a lichida incendiul de la Recaş - ISU Timiş
  • Zeci de pompieri au intervenit pentru a stinge incendiul de la Recaş.

Primele informaţii de la faţa locului arată că incendiul puternic a fost semnalat în jurul orei 14.00, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgenţă 112.

Zeci de pompieri s-au luptat aproximativ o oră pentru a stinge flăcările care au afectat hala din structură metalică pe o suprafaţă de câteva sute de metri pătraţi.

Au intervenit la faţa locului forțe și mijloace din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara, Detașamentului Lugoj, Punctului de Lucru Topolovățu Mare și Stației Buziaș, respectiv 7 autospeciale de stingere, un autocamion cu container de stingere, o autoscară mecanică și o ambulanță SMURD. De asemenea, la fața locului au intervenit şi cei de la SVSU Recaș.

Ca urmare a degajărilor mari de fum, localnicii au fost avertizaţi prin mesaj Ro-Alert. După ce au luptat aproximativ o oră pentru stingerea flăcărilor, pompierii au intervenit şi pentru identificarea posibilelor focare ascunse, dar şi pentru înlăturarea efectelor negative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Incendiu violent la o hală din Recaş. Localnicii, avertizaţi prin mesaj Ro-Alert din cauza degajărilor de fum