Antena Meniu Search
x

INCONŞTIENŢĂ CRIMINALĂ! Ce se întâmplă ACUM la Coronini, în locul unde o familie şi-a găsit sfârşitul după ce a plonjat cu maşina în Dunăre (VIDEO)

Inconştienţă criminală la Coronini, acolo unde, în urmă cu aproape două săptămâni, patru oameni şi-au găsit sfârşitul pe fundul Dunării. 

Inconştienţă criminală la Coronini, acolo unde, în urmă cu aproape două săptămâni, patru oameni, o mamă, un tată şi cei doi copii ai lor, şi-au găsit sfârşitul pe fundul Dunării. 

În doi ani de zile, n-au reuşit să schimbe un parapet rupt! Iar acum patru oameni sunt morţi. Şi nu doar ei. La Coronini, au murit familii întregi în ultimii ani. 

De la ultimul accident grav din acel loc, adică aproape acum doi ani, nimeni nu s-a sinchisit să pună parapetul la loc. Iar responsabilitatea îi revenea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara. 

Pe acelaşi subiect

Au trecut aproape două săptămâni de la tragedie şi de când un director de la Drumuri și-a pierdut funcția, dar pe drumul de la Coronini, în locul unde maşina în care se aflau o mamă, un tată şi cei doi copii ai lor, de 22 şi 3 ani, a plonjat în Dunăre, parapetul montat adecvat încă se lasă așteptat!

Jurnaliştii de la expressdebanat.ro spun că pe Drumul Național 57, în zona Coronini, parapeţi sunt… și nu prea. Cât interes s-a manifestat de atunci până acum? Prea puțin, dacă e să ne luăm după declarația făcută ieri, la ședința Colegiului Prefectural, de șeful Secției Drumuri Naționale Caransebeș, Ioan Boba.

Deși zona în cauză nu-i intră în administrare, Boba a fost nevoit să răspundă la întrebări, având în vedere faptul că la ședință nu a participat niciun reprezentant al Secției Drumuri Naționale Orșova. 

„Nu am informații foarte concrete. Din ce am aflat de la colegul meu de la Orșova, la momentul acesta sunt puși niște parapeți provizorii, lestați cu nisip. Este o soluție provizorie, urmând a se monta de urgență, în zilele următoare, parapeții definitivi”, a spus Ioan Boba, potrivit expressdebanat.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » INCONŞTIENŢĂ CRIMINALĂ! Ce se întâmplă ACUM la Coronini, în locul unde o familie şi-a găsit sfârşitul după ce a plonjat cu maşina în Dunăre (VIDEO)