Antena Meniu Search
x

Atenţie, şoferi! Trafic restricţionat pe A1 Bucureşti-Piteşti şi A3 Turda-Borş, timp de o săptămână. Anunţul făcut de Poliţia Română

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti şi A3 Turda-Borş au loc lucrări timp de o săptămână şi vor fi restricţii.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti şi A3 Turda-Borş au loc lucrări timp de o săptămână, iar pe anumite tronsoane vor fi restricţii.

Astfel, timp de aproximativ o săptămână, pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti se montează indicatoare pentru limitare de viteză pe sensul de mers către Capitală, între kilometrii 14 şi 10.

Având în vedere că pe acest sector de drum sunt înregistrate frecvent accidente rutiere pe fondul vitezei excesive şi al nepăstrării distanţei de siguranţă în mers, dar şi faptul că zilnic valorile de trafic sunt foarte ridicate la intrarea în municipiul Bucureşti, formându-se astfel coloane de autovehicule, în această perioadă de timp se vor afişa şi mesaje de avertizare "Trafic Aglomerat”, începând de la kilometrul 14, până la intrarea în capitală.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să adapteze viteza conform noilor indicatoare montate, să acorde o atenţie sporită acestui sector de drum şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul din faţă, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere. 

De asemenea, începând de joi, timp de aproximativ o săptămână, au loc lucrări la rosturi de dilataţie pentru poduri pe Autostrada A3 Turda-Borş, la kilometrul 27+700 de metri, pe sensul de mers Gilău-Turda. Vor fi restricţii, alternativ, atât pe banda de urgenţă şi pe banda numărul unu, cât şi pe banda a doua, iar autovehiculele vor fi dirijate prin indicatoare rutiere montate la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Atenţie, şoferi! Trafic restricţionat pe A1 Bucureşti-Piteşti şi A3 Turda-Borş, timp de o săptămână. Anunţul făcut de Poliţia Română