Antena Meniu Search
x

Bărbat lovit mortal pe trecerea de pietoni, indicatorul era căzut la pământ (Video)

Un accident produs azi-noapte în Bucureşti demonstrează indiferenţa criminală a autorităţilor. Un bărbat a murit, iar altul a ajuns în stare gravă la spital după ce au fost spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni. Deşi vorbim de un drum intens circulat, trecerea era semnalizată doar cu un indicator, însă acesta era căzut la pământ de câteva săptămâni. Abia azi, după accident, a fost înlocuit.

de Redactia Observator

la 08.09.2020, 20:58

Vezi și
  • Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit, pe trecerea de pietoni
  • Zona era semnalizată cu un indicator căzut

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum cei doi bărbaţi traversează strada pe trecere, dar nicio maşină nu opreşte să le acorde prioritate. Când trec de jumătatea drumului, o maşină loveşte în plin. Şoferul nici măcar n-apucă să frâneze. Accidentul a avut loc pe înserat pe Şoseaua Chitilei, un drum intens circulat. Cei care au ajuns primii la locul accidentului au surprins o scenă îngrozitoare: una dintre victime intrase prin parbriz.

Andra Arsintescu, Brigada Rutieră: În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Aeroportului a accidentat doi bărbaţi în vârstă de aproximativ 50 de ani. A fost testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Unul dintre bărbaţi a murit pe loc, iar celălalt a ajuns în stare gravă la Spitalul Universitar unde a fost imediat intubat. Şoferul, în vârstă de 76 de ani susţine că n-a apucat să-i vadă la timp, pentru că trecerea de pietnoni nu era semnalizată.

Există doar un indicator, dar acesta, spun locuitorii din zonă, a fost doborât acum câteva săptămâni de o maşină şi nu a mai fost ridicat la loc.

La mai puţin de 24 de ore de la producerea accidentului, în locul stâlpului doborât a fost instalat unul nou, doar că şi acesta este şubred. A fost pur şi simplu înfipt în pământ şi nu a fost nici măcar cimentat la bază.

Localnicii se plâng că au loc des astfel de accidente pentru că nu există un semafor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Contactaţi de Observator, reprezentanţii ADP Sector 1 anunţă că fac verificări pentru a afla de ce nu a fost înlocuit indicatorul atâta timp.

Accident grav și în zona Pantelimon din București

Un alt accident grav a avut loc azi-noapte în zona Pantelimon. Pe Bulevardul Biruinţei, şoferul unei maşini puternice a încercat să evite impactul cu un camion şi a intrat pe contrasens, într-un taxi. Impactul a fost atât de violent, încât echipele de descarcerare au fost nevoite să taie portierele taxiului ca să-i scoată. Pasagerii au ajuns în stare gravă la spital.

Poliţiştii fac cercetări în cazul ambelor accidente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bărbat lovit mortal pe trecerea de pietoni, indicatorul era căzut la pământ (Video)