Antena Meniu Search
x

Înșelată de soț, bătută și păruită de soacră și cumnată. Tânăra din Satu Mare voia să-și părăsească bărbatul plecat în Germania

O tânără de 34 de ani din Satu Mare a primit vizita soacrei și a cumnatei, neștiind că urma să fie luată la bătaie şi păruită de cele două femei, chiar în propria casă. 

de Redactia Observator

la 01.07.2022, 12:29

Înșelată de soț, bătută și păruită de soacră și cumnată. Tânăra din Satu Mare voia să-și părăsească bărbatul plecat în Germania - Arhiva / imagine ilustrativă

Totul a început după ce tânăra din satul Pișcolt a aflat că soțul ei ar fi înșelat-o în Germania.

Își pregătea bagajele să plece, când a fost vizitată intempestiv de soacră, o femeie de 54 de ani, și fiica acesteia în vârstă de 32 de ani. 

Nora, bătută de soacră și cumnată în Satu Mare

La un moment dat, însă, soacra și cumnata ar fi început să o lovească, motiv pentru care tânăra de 34 de ani a sunat la poliție.

Pe acelaşi subiect

Așa se face că joi seară, la ora 22:30, agenții au fost sesizați chiar victimă despre faptul că a fost agresată fizic în propria locuință, prin multiple lovituri cu pumnii în zona capului și corpului, de către două femei, mamă și fiică, în vârstă de 54 de ani și 32 de ani, ambele din Pișcolt.

Potrivit publicjației locale presasm.ro, nora a fost preluată de către un echipaj medical de prim-ajutor al celor de la Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare, fiind transportată la Spitalul Carei pentru investigații medicale suplimentare.

Cele două agresoare sunt cercetate acum, fiind acuzate de "lovirea sau alte violențe".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Înșelată de soț, bătută și păruită de soacră și cumnată. Tânăra din Satu Mare voia să-și părăsească bărbatul plecat în Germania