Antena Meniu Search
x

Imagini de la întâlnirea secretă în biserică, dintre şefii poliţiei şi membrii clanului Duduianu | Video

Au apărut imagini de la întâlnirea de taină dintre şefii poliţiei şi membrii clanului Duduianu! Camerele de supraveghere i-au surprins pe şeful Poliţiei Române şi pe unul dintre adjuncţii de la Capitală la negocieri cu interlopii înainte de înmormântarea lui Emi Pian.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 26.08.2020, 12:36

Vezi și
  • Întâlnirea a fost explicată încă de acum două săptămâni de fratele interlopului ucis, Elvis Pian.
  • Întrevederea a fost în noaptea de 8 spre 9 august.

Întânirea a vut loc în toiul nopţii în faţa unei biserici din Rahova. De două săptămâni, Ministrul de Interne apelează la legea tăcerii.

Noaptea de 8 spre 9 august. Ora 22 şi 55 de minute. Biserica Cuvioasa Parascheva din Rahova. Un Duster alb cu însemnele poliţiei opreşte în zonă iar un bărbat coboară de pe locul şoferului. Alţi 3 poliţişti aşteaptă în apropiere. 

17 minute mai târziu apare o a doua maşină - în care ar fi membri clanului Duduianu. La 23:56 de minute, se observă o a treia maşină care parchează lângă. 40 de minute mai târziu, aproape de ora 1 noaptea, o altă cameră de supraveghere îl surprinde pe şeful poliţiei Române, chestorul Vasilescu - alături de unul din liderii clanului, vorbind - pe stradă. 6 minute mai târziu aceeaşi cameră îl surprinde - pe acelaşi şef al Poliţiei Române- întorcându-se singur.

Întâlnirea a fost explicată încă de acum două săptămâni de fratele interlopului ucis, Elvis Pian. El susţine că şeful Poliţiei Sector 5, Cătălin Păştin, şi şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, ar fi mers acasă la el, aproape de miezul nopţii.

Cei doi l-ar fi rugat să meargă cu ei la această biserică, acolo unde erau aşteptaţi de şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu. Mai departe, Vasilescu l-ar fi rugat pe interlop să îşi scoată fratele decedat din casă cât mai devreme a doua zi, pentru e evita orice fel de incidente şi pentru a uşura misiunea agenţilor.

Ceea ce s-a şi întâmplat. În loc să fie după ora prânzului, aşa cum era anunţată oficial, înmormântarea a avut loc de dimineaţă.

Nici unul din cei doi şefi ai Poliţiei nu au răspuns reporterilor Observator pentru a comenta situaţia. De altfel, de la apariţia acuzaţiilor, nimeni nu a dorit să comenteze sau să nege episodul.

În timp ce în presă apăreau imaginile cu întâlnirea de taină, ministrul Marcel Vela se lăuda în faţa ministerului de interne cu faptul că a reuşit să înfiinţeze poliţia animalelor, despre poliţia interlopilor- nici un comentariu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Imagini de la întâlnirea secretă în biserică, dintre şefii poliţiei şi membrii clanului Duduianu | Video