Antena Meniu Search
x

Interlopul care l-a bătut pe Florin Salam îşi cere scuze pentru gestul violent: 'Îmi pare rău. Am fost drogat'

Interlopul care l-a bătut pe Florin Salam a postat, în această după-amiază, un clip video pe o reţea de socializare, prin care îşi cere scuze pentru scandalul provocat la nunta de la Milano.

Interlopul care l-a bătut pe Florin Salam îşi cere scuze pentru gestul violent
Interlopul care l-a bătut pe Florin Salam îşi cere scuze pentru gestul violent - Facebook

Interlopul care l-a bătut pe Florin Salam a postat, în această după-amiază, un clip video pe o reţea de socializare, prin care îşi cere scuze pentru scandalul provocat la nunta de la Milano.

Bărbatul, poreclit 'Lower Stan', i-a cerut scuze lui Florin Salam şi familiei lui pentru pumnul pe care i l-a aplicat în timpul petrecerii de la Milano.

Interlopul a explicat că în momentul în care l-a bătut pe manelist se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor şi nu a gândit.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Vreau să îi cer scuze lui Salam, familiei lui, mamei lui, copiilor lui. Eu cu Salam suntem rude. N-am avut nimic cu Salam. N-am ştiut de capul meu ce fac. Să ţineţi cont că eu pe Salam îl iubesc. Vă rog frumos să vă opriţi cu mesajele pe care le trimiteţi. Nu am nimic cu Salam. Trebuie să ne întâlnim acum şi să îmi cer scuze de la el", a declarat interlopul.

Florin Salam a reacţionat după scandalul de noaptea trecută şi a povestit prietenilor că, după ce a fost lovit, a fost dus într-o cameră de hotel unde a fost ţinut timp de 10 ore.

Totul s-a întâmplat la o nuntă în Milano, acolo unde Florin Salam a fost invitat să cânte, noaptea trecută.

La un moment dat, spre dimineaţă, în timp ce manelistul era înconjurat de numeroşi invitaţi şi le dădea dedicaţii, unul dintre bărbaţii din jurul lui l-a lovit cu pumnul în faţă.

Imediat după lovitură, agresorul a fost imobilizat de prietenii săi, în timp ce Salam a fost scos din restaurant şi dus într-o cameră de hotel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Evenimente » Interlopul care l-a bătut pe Florin Salam îşi cere scuze pentru gestul violent: 'Îmi pare rău. Am fost drogat'