Antena Meniu Search
x

Florin Salam ar fi fost răpit după scandalul de la nunta din Milano: 'Daţi-i drumului lui Salam!' (Video)

Noi detalii şocante ies la iveală după scandalul de la nunta din Milano, acolo unde Florin Salam a fost lovit de un invitat.

Florin Salam ar fi fost răpit după scandalul de la nunta din Milano
Florin Salam ar fi fost răpit după scandalul de la nunta din Milano - Observator

Noi detalii şocante ies la iveală după scandalul de la nunta din Milano, acolo unde Florin Salam a fost lovit de un invitat.

Potrivit liderului unui clan interlop din Bucureşti, supranumit 'Mircea Nebunu', după scandal, lăutarul a fost băgat într-o maşină şi nimeni nu ştie unde se află.

Interlopul a povestit, într-un live pe Facebook, că lăutarul ar fi fost răpit şi a făcut un apel la răpitori să îl elibereze.

Pe acelaşi subiect

"Daţi-i drumul lui Salam. Nu este singur pe lume. Verică, Giani, daţi-i drumul lui Salam să ştim de el", a declarat Mircea Nebunu.

Florin Salam a fost implicat într-un scandal, noaptea trecută, în timpul unei nunţi la Milano.

La un moment dat, în timpul petrecerii, un interlop l-a lovit cu pumnul în faţă pe cântăreţ, iar imediat după aceasta a izbucnit o busculadă.

Agresorul a fost imobilizat chiar de prietenii săi, în timp ce Florin Salam a dispărut de la petrecere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Florin Salam ar fi fost răpit după scandalul de la nunta din Milano: 'Daţi-i drumului lui Salam!' (Video)