Antena Meniu Search
x

El este interlopul ucis din răzbunare la Brăila. 'Budală', înjunghiat mortal de Costel 'Miros' (Video)

Interlopul care şi-a găsit sfârşitul pe o stradă din Brăila, noaptea trecută, este un bărbat de 41 de ani, cunoscut în oraş pentru numeroasele scandaluri în care a fost implicat.

Interlopul 'Budală' din Brăila a fost ucis din răzbunare pe o stradă din Brăila
Interlopul 'Budală' din Brăila a fost ucis din răzbunare pe o stradă din Brăila - debraila.ro

Interlopul care şi-a găsit sfârşitul pe o stradă din Brăila, noaptea trecută, este un bărbat de 41 de ani, cunoscut în oraş pentru numeroasele scandaluri în care a fost implicat.

Mihai Stănică, zis 'Budală', în vârstă de 41 de ani, a fost găsit mort în faţa unei case situate la intersecţia străzilor Valea Călugărească şi Dumbrava Roşie din cartierul Brăiliţa.

Cunoscut pentru legăturile cu lumea interlopă şi pentru faptul că şi-a petrecut mulţi ani în spatele gratiilor, 'Budală' a fost găsit într-o baltă de sânge chiar de proprietarul casei în faţa căreia a fost înjunghiat şi abandonat de criminalul său.

Pe acelaşi subiect

Motivul crimei care a îngrozit comunitatea din Brăila se pare că ar fi răzbunarea.

Imediat după crimă, anchetatorii, însoţiţi de un echipaj al Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS), au făcut o percheziţie la locuinţa unui bărbat care fusese amendat, împreună cu 'Budală', cu numai câteva ore înainte de crimă.

Cei doi au fost amendaţi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Potrivit unor surse, principalul suspect este cunoscut în Brăila drept Costel 'Miros', o veche cunoştinţă a poliţiştilor.

Bărbatul l-ar fi ucis pe 'Budală' ca să se răzbune pentru numeroasele bătăi încasate de la interlop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » El este interlopul ucis din răzbunare la Brăila. 'Budală', înjunghiat mortal de Costel 'Miros' (Video)