Antena Meniu Search
x

Atacatorul de la Brăila a lăsat bilete de adio: "Sunt terorist" şi "Să curgă sânge". Intenţiona să omoare cât mai multe persoane

Atacul comis de Marius Valentin Parfenie, braileanul de 20 de ani care a semanat teroare pe şosele şi în faţa unui mall din Braila, a organizat totul până la cel mai mic detaliu. Biletele găsite de poliţişti arată că tânărul avea intenţia de a ucide multe persoane.

Marius Parfenie a lasat bilete in care spune ca este terorist
Atacatorul de la mall-ul din Braila intentiona sa ucida cat mai multe persoane - Observator.tv

Atacul comis de Marius Valentin Parfenie, braileanul de 20 de ani care a semanat teroare pe şosele şi în faţa unui mall din Braila, a organizat totul până la cel mai mic detaliu.

Biletele găsite de poliţişti arată că tânărul avea intenţia de a ucide multe persoane.

Informaţiile apar în motivarea arestării preventive, făcută publică de Tribunalul Braila, care a decis arestarea tânărului.

Avocatul acestuia susţine că, în faţa instanţei, clientul său si-a recunoscut faptele şi că le regretă, chiar dacă în timpul atacurilor nu a dat nici cel mai mic semn de remuşcare. De asemenea, avocatul lui a cerut o expertiză psihiatrică.

Pe acelaşi subiect

În aceeaşi motivare se arată că tânărul a premeditat nu doar rănirea, ci poate chiar uciderea oamenilor pentru a "schimba ordinea socială în ţară".

Biletele lăsate de Marius Parfenie conţin mesaje similar cu cele ţipate de el, după ce a fost imobilizat. Bilete pe care este scris "Sa curga sange", şi "Sunt terrorist", au fost gasite de anchetatori, arata instanta.

Tânărul nu a contestat decizia de arestare preventivă a instanţei şi nici familia sa nu a cerut asta avocatului, ar fi mai in siguranta dupa gratii.

Familia consideră în continuare că tânărul a fost drogat de cineva.

Printre victimele sale, cele mai grav rănite, sunt cei doi şoferi atacaţi pe Centura oraşului si bărbatul înjunghiat, căruia i-a furat masina transformata mai apoi in arma.

În reanimare a ramas doar unul dintre soferi. Celalalt sofer a fost transportat la un spital din Bucuresti la cererea familiei. Celelalte victime sunt in curs de externare. 

Marius Parfenie venise din Anglia, unde lucra la un abator și urma să plece în Suedia, la muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Atacatorul de la Brăila a lăsat bilete de adio: "Sunt terorist" şi "Să curgă sânge". Intenţiona să omoare cât mai multe persoane