Antena Meniu Search
x

Interlop fugar, locotenent al lui Ioan Clămparu, repatriat cu mascații, din Franța

Un interlop fugar, Adrian Marius Crăciun, zis Stripăru, care e unul dintre locotenenții lui Ioan Clămparu, a fost repatriat din Franța. El a fost adus cu mascații pe Aeroportul Otopeni.

de Redactia Observator

la 07.11.2019, 00:53

Interlopul Adrian Marius Crăciun e dus de mascați pe Aeroportul Otopeni
Interlopul fugar Adrian Marius Crăciun, zis Stripăru, fost locotenent al lui Ioan Clămparu, a fost repatriat din Franța - News.ro

Un interlop fugar, care e unul dintre locotenenții lui Ioan Clămparu, a fost repatriat din Franța. Adrian Marius Crăciun, zis Stripăru, a fost adus cu mascații pe Aeroportul Otopeni.

Avionul care l-a adus pe individ a aterizat miercuri seară pe Otopeni, înainte de ora 23.00. Încătușat, Adrian Marius Crăciun a intrat în aeroport încadrat de mascați.

Cercetat într-un dosar de droguri de mare risc, interlopul de 34 de ani supranumit Stripăru era dat în urmărire internațională din septembrie. Chiar la începutul acestei luni a fost capturat de poliția franceză.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este ”Stripăru”

Adrian Marius Crăciun a activat în temuta rețea controlată de Ioan Clămparu și a fost unul dintre locotenenții proxenetului care era supranumit Cap de Porc de către poliția spaniolă. După ce gruparea lui Clămparu a fost distrusă de polițiștii români, Adrian Marius Crăciun a creat propria organizație criminală, la Sibiu, numită Lenis. Gruparea e responsabilă pentru numeroase acte violente comise în oraș și în zonele înconjurătoare, de-a lungul a mai mulți ani.

Fostul șef al lui Crăciun, Ioan Clămparu, a fost capturat în 2011 în Spania, unde controla o uriașă rețea de trafic de persoane, care acționa și în alte țări din Occident. Cap de Porc a fost extrădat în România în aprilie 2015, pentru o pedeapsă de 13 ani de închisoare. În Spania, el are de executat o condamnare de 20 de ani după gratii.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Interlop fugar, locotenent al lui Ioan Clămparu, repatriat cu mascații, din Franța