Antena Meniu Search
x

Interlopul Dasaev, arestat preventiv după ce a înjunghiat doi baschetbaliști americani

Principalul suspect în atacul asupra celor doi baschetbalişti americani, Gabriel Husein, zis Dasaev, a fost arestat preventiv de magistraţii Tribunalului Brăila.

Principalul suspect în atacul asupra celor doi baschetbalişti americani, Gabriel Husein, zis Dasaev, a fost arestat preventiv de magistraţii Tribunalului Brăila.

Judecătorii de la Tribunalul Brăila au admis, marţi, propunerea procurorului şi au dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a principalului suspect în cazul înjunghierii celor doi sportivi americani, pe o terasă din Brăila.

Înainte de a ajunge în faţa judecătorilor, Dasaev s-a declarat nevinovat, la fel ca în ziua în care s-a predat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Gabriel Husein este acuzat de tentativă de omor calificat, port şi folosire fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pe acelaşi subiect

Reprezentanţii clubului sportiv din Brăila au anunţat că starea ambilor baschetbalişti înjunghiaţi prezintă o evoluţie favorabilă, aceştia fiind conştienţi şi pot comunica fără dificultăţi.

”Şi-au contactat familiile şi apropiaţii şi sunt optimişti în ceea ce priveşte recuperarea”, au precizat reprezentanţii clubului, potrvit news.ro.

Potrivit acestora, Joseph McClaim a fost transferat de la secţia de Terapie Intensiva într-un salon al secţiei de Chirurgie toracică a Spitalului Judeţean Brăila, iar Darrell Bowie va fi transferat în următoarele zile.

Reamintim vă doi americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică la o terasă din centrul Brăilei. Cei doi sportivi sunt Darrel Bowie, de 24 de ani, şi Joseph McClain, de 25 de ani.

Unul dintre principalii suspecţi ai atacului, interlopul brăilean Daniel Gabriel Husein, cunoscut sub porecla de Dasaev, s-a predat poliţiştilor în această dimineaţă. Husein susţine că ar fi acţionat în legitimă apărare, după ce sportivii americani l-ar fi atacat.

Dasaev a fost condamnat în trecut, în Spania, pentru proxenetism şi viol şi este recunoscut pentru fapte extrem de violente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Interlopul Dasaev, arestat preventiv după ce a înjunghiat doi baschetbaliști americani