Antena Meniu Search
x

Peste 20 de lovituri de cuţit a primit baschetbalistul american Darrell Bowie, de la interlopul Dasaev: "A vrut să îl ucidă!"

Interlopul brăilean Daniel Husein, zis Dasaev, l-a lovit pe baschetbalistul american Darrell Bowie cu cuţitul de peste 20 de ori, susţine antrenorul echipei ACS Cuza Sport, Cătălin Ştefănescu.

Peste 20 de lovituri de cuţit a primit baschetbalistul american Darrell Bowie, de la interlopul Dasaev: "A vrut să îl ucidă!"

Interlopul brăilean Daniel Husein, zis Dasaev, l-a lovit pe baschetbalistul american Darrell Bowie cu cuţitul de peste 20 de ori, susţine antrenorul echipei ACS Cuza Sport, Cătălin Ştefănescu. Acesta a văzut imaginile de pe camerele de supraveghere şi confirmă că Dasaev este cel care l-a înjunghiat pe Bowie şi pe colegul lui, Joseph McClain.

Dasaev s-a predat luni şi a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce sâmbătă noaptea i-a înjunghiat pe cei doi sportivi americani, într-un club din Brăila.

"Suspectul principal, care am înțeles că s-a predat de curând, a trecut printre ei și l-a lovit în figură pe Darrell Bowie, cel care a fost transportat la București. Așa a început, fără să existe o discuție prealabilă, fără să fi avut vreun incident înainte. A trecut printre ei, era un spațiu de 2-3 metri. Bowie a ripostat, l-a lovit o dată, apoi au fost despărțiți. 

În acest moment, când s-au liniștit apele, jucătorii noștri s-au dus către ieșire. Agresorul a cerut un cuțit de la prietenii lui și apoi toți cei opt sau nouă s-au năpustit asupra lor. I-au atacat din spate!

Înjunghierea se vede pe filmări. Loviturile pe care le-a aplicat agresorul au fost lovituri circulare, de tăiere, de sfâșiere. Scenele sunt macabre. Nu știu ce-a dorit, ce n-a dorit, secvențele sunt macabre. A vrut să-l ucidă sută la sută! Nu cred că există vreun dubiu, aplicând un număr foarte mare, 20 și ceva, de lovituri la nivelul feței și al organelor vitale. E un om cu antecedente penale, care știe foarte bine care sunt efectele unei astfel de acțiuni. Nu pot să cred că a avut altă intenție decât aceea de a ucide", a declarat Cătălin Ștefănescu pentru Libertatea.

Dasaev, un cunoscut membru al lumii interlope din oraş, închis în trecut pentru infracţiuni comise cu violenţă, susţine că nu a participat la bătaia colectivă din clubul brăilean şi neagă vehement că i-ar fi înjunghiat pe cei doi sportivi americani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Peste 20 de lovituri de cuţit a primit baschetbalistul american Darrell Bowie, de la interlopul Dasaev: "A vrut să îl ucidă!"