Antena Meniu Search
x

Video Interlopul pistolar Petre Stăncioi, liber de 4 zile, după ce şi-a împuşcat rivalul în dragoste. "O să curgă sânge"

A patra zi de când pistolarul din Gorj e de negăsit, iar poliţiştii opresc oficial căutările. Agenţii se bazează în continuare   pe ponturi de la localnici şi speră ca până la urmă să i dea de urmă. Între timp, iubita lui a mărturisit pentru Observator că se teme pentru viaţa ei, după ce interlopul l-a împuşcat de patru ori pe actualul partener al fostei soţii. Individul a fost dat în aurmărire generală şi este acuzat de tentativă  de omor calificat.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 17.07.2023, 20:30

Vezi și

Înarmat şi periculos, interlopul Petre Stăncioi umblă liber pe străzi la patru zile după ce l-a împuşcat pe rivalul său în dragoste. Teroarea creşte în zonă mai ales că poliţştii au anunţat că se retrag din faţa casei în care locuia atacatorul. Actuala lui iubită se teme că ar putea deveni o ţintă. 

Concubina interlopului: "Mi-e teamă, oricum mi-e teamă, vă daţi seama. El a zis că îşi face dreptate singur. O să curgă sânge." 

Reporter: "Nu ştiaţi că avea pistol?"

Concubina: "Nu."

Pe acelaşi subiect

Reporter: "Ce aţi fi făcut dacă ştiaţi că e un pistol în casă la dumneavoastră?"

Concubina: "Păi cum ce să fac? Dădeam telefon la poliţie."

Ce l-ar fi determinat pe bărbat să recurgă la violență?

Femeia alături de care trăia acum crede că o bucată de pământ pe care a pierdut o la divorţ i-ar fi luat minţile bărbatului. 

Concubina: "El noaptea, cu două zile în urmă, stătea noaptea, l-am prins eu. Îi spuneam eu ce caută la 1 nopatea să vorbească prin mesaje. Când mă duceam să văd, schimba imaginea. Eu cred că cu ea vorbea, ca să se împreune cu ea şi să îl omoare pe ală. A fost cel mai bun om de pe faţa pământului. Nu-mi vine să cred că acest om să fi făcut aşa ceva."

Vineri, în ziua în care a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru că şi a şantajat fosta soţie, interlopul a decis să se răzbune. S-ar fi dus la ea acasă, ar fi tăiat  curentul şi l a împuşcat de patru ori pe actualul ei iubit. Imediat după, s-a făcut nevăzut. Poliţiştii l-au căutat chiar şi în cavourile dintr-un cimitir. 

Acum, doar locuinţa fostei soţii mai este păzită non stop de poliţişti.

Diana Speretoi, reporter Observator: "În localitatea Turcineşti, casa unde a avut loc atacul este în continuare păzită de jandarmi. Oamenii se tem că atacatorul ar putea reveni aici."

Au dispărut şi filtrele de pe şosele, elicopterele şi câinii. Oficial, polţiştii se bazează pe ponturile primite de la localnici. 

Oana Vlăduț, purtătoare de cuvânt IPJ Gorj: "În continuare efectuăm verificări pentru depistarea bărbatului de 52 de ani cu forţe în teren, cât şi prin cercetarea mai amultor piste despre care deţinem informaţii."

Nu este prima dată când bărbatul fuge de pedeapsă. În 2018 când a fost condamnat pentru că a furat bijuterii de 250.000 de lei  din casele unor magistraţi,Petre Stăncioi s-a ascuns timp trei săptămâni. În anii 2000, înainte să se certe definitiv cu legea, individul era un afacerist cu influenţă la nivel local. Patron al unui club de striptease a fost fotografiat în timp ce dă mâna cu fostul preşedinte Ion lliescu. În imagine apare şi Nicolae Mischie, fost baron local de Gorj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Interlopul pistolar Petre Stăncioi, liber de 4 zile, după ce şi-a împuşcat rivalul în dragoste. "O să curgă sânge"