Antena Meniu Search
x

Video Pistolarul din Gorj este în continuare de negăsit. Poliţiştii au răscolit cimitirele şi stânele din împrejurimi, apelând la ajutorul oamenilor

Pistolarul din Gorj este căutat deja de trei zile. Deşi sunt luate în calcul mai multe piste, niciuna nu pare să-i fi adus pe poliţişti mai aproape de individ. Mai mult, poliţiştii au crezut că l-au surprins pe camerele de supraveghere. După ce imaginile au circulat în spaţiul public, agenţii au revenit: nu este atacatorul căutat! Interlopul înarmat e încă liber şi extrem de periculos. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 17.07.2023, 13:51

Vezi și

De mai bine de trei nopţi poliţiştii încearcă să îi dea de urmă interlopului care l-a împuşcat pe rivalul său în dragoste. Îl caută cu un elicopter, camere de termoviziune şi câini antrenaţi să îi ia urma. În ajutorul agenţilor din Gorj au venit poliţişti din judeţele vecine, dar şi din Bucureşti. Toate maşinile sunt oprite şi verificate. Poliţiştii bănuiesc că individul are încă arma la el.

Imaginile virale surprinse pe camerele de supraveghere nu îl suprind pe atacator

Agenţii au crezut la un moment ca i-au dat de urmă într-o localitate vecină. Au apărut chiar şi imagini surprinse de camerele de supraveghere într-un sat aflat la 30 de kilometri depărtare de locul atacului. După câteva ore de verificări, agenţii au revenit: individul din imagini nu e pistolarul. 

În momentul atacului, individul era deja căutat de agenţi. Are de ispăşit o condamnare de 2 ani de închisoare pentru că şi-a şantajat fosta soţie. De altfel, interlopul are un trecut plin de condamnări penale. În anii 2000 a primit 10 ani de puşcărie după ce a incendiat maşinile polişiştilor care îl anchetau. Recent a furat bijuterii de sute de mii de euro din casele unor magistraţi. 

Pe acelaşi subiect

După organizarea mai multor filtre şi verificări chiar şi în cavourile din cimitirul comunei unde a avut loc atacul sau printre baloţii unei stâne, poliţiştii speră să primească informaţii de la cei care ştiu unde se ascunde bărbatul. Între timp, acesta a fost dat în urmărire generală şi se menţine paza la casa fostei sale soţii. 

Victime atacului este în stare stabilă

Bărbatul atacat este în stare stabilă, însă se află în continuare sub supravegherea medicilor de la Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Casa din Turcineşti, unde a avut loc atacul, este în continuare păzită de jandarmi.

În sprijinul autorităţilor din Gorj sunt pregătiţi să intervină şi poliţiştii din judeţele vecine. La Târgu-Jiu au fost trimişi deja poliţişti din Bucureşti care să ajute la anchetă. Poliţiştii au în vizor mai multe locaţii unde ar fi fost văzut individul. Oamenii sună la 112 şi dau informaţii investigatorilor, dar până acum nu au reuşit să dea de urma bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Pistolarul din Gorj este în continuare de negăsit. Poliţiştii au răscolit cimitirele şi stânele din împrejurimi, apelând la ajutorul oamenilor