Antena Meniu Search
x

Foto Intervenţie de urgenţă în Pasajul Unirii din Capitală: peretele lateral, pe cale să se prăbuşească. Trafic restricţionat

Administraţia Străzilor Bucureşti intervine de urgenţă, joi, în Pasajul Unirii, unde există pericol ca peretele lateral al pasajului să se decoperteze. Traficul în zonă a fost restricţionat.

de Redactia Observator

la 25.11.2021, 13:17

”Având în vedere faptul că există riscul ca peretele lateral al pasajului să se decoperteze, Administraţia Străzilor intervine în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre bd. Cantemir către str. Colţea, prin restricţionarea traficului rutier pe banda 2 pentru îndepărtarea panourilor care prezintă pericol de cădere”, a transmis, joi, Brigada Rutieră a Capitalei.  

Trafic restricţionat în zona Pasajului Unirii din Bucureşti

Potrivit news.ro, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare instituite în zona lucrării, precum şi semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în zonă pentru asigurarea măsurilor de protecţie şi îndrumare corespunzătoare a conducătorilor auto. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Intervenţie de urgenţă în Pasajul Unirii din Capitală: peretele lateral, pe cale să se prăbuşească. Trafic restricţionat