Antena Meniu Search
x

Video Trupul neînsufleţit al lui Ion Caramitru, depus la o biserică din Bucureşti. Marele maestru, înmormântat pe Aleea Artiştilor de la Cimitirul Bellu

Trupul neînsufleţit al actorului Ion Caramitru nu va fi depus la Teatrul Naţional. Este decizia familiei care a anunţat însă că o carte de condoleanţe va fi deschisă la instituţia pe care Ion Caramitru a condus-o în ultimii 16 ani. 

De Andreea Milea la 06.09.2021, 21:14
Vezi și
  • Ion Caramitru a murit la 79 de ani.

De marţi, de la ora 11.00, oamenii vor avea acces în foaierul Teatrului Naţional Bucureşti pentru a-i lăsa un ultim mesaj, în cartea de condoleanţe, maestrului Ion Caramitru. 

Este o atmosferă apăsătoare luni, la Teatrul Naţional Bucureşti. Sute de oameni au venit, rând pe rând, pentru a-şi lua rămas bun de la marele maestru. Trupul neînsufleţit al lui Ion Caramitru nu va fi, însă, depus la Teatrul Naţional Bucureşti, aşa cum se aşteptau toţi cei care l-au iubit şi care i-au urmărit activitatea din timpul vieţii.

A fost decizia familiei, care a cerut discreţie în aceste momente grele, astfel că sicriul ajunge la o biserică din Capitală. Luni, la Teatrul Naţional Bucureşti a fost depus portretul îndoliat al lui Ion Caramitru la care au ajuns colegi de breaslă, actori, directori de teatre, etc. S-au aprins lumânări şi s-au depus flori. Toată lumea a venit să-şi ia rămas bun de la marele maestru Ion Caramitru care ar urma să fie înmormântat în zilele următoare la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiştilor. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Trupul neînsufleţit al lui Ion Caramitru, depus la o biserică din Bucureşti. Marele maestru, înmormântat pe Aleea Artiştilor de la Cimitirul Bellu