Antena Meniu Search
x

Video Iubire interzisă: Ce riscă profesorul din Ploieşti care a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă de 14 ani. Cei doi erau vecini şi se iubeau de anul trecut

Un nou caz revoltător zguduie învăţământul din România. Un profesor de sport este acuzat că a întreţinut relaţii intime cu o elevă de 14 ani. Fata nu învăţa în aceeaşi şcoală unde lucra bărbatul, însă erau vecini şi deveniseră între timp şi iubiţi. Poliţiştii au intrat pe fir şi în urma percheziţiilor l-au ridicat pe bărbat şi l-au dus la audieri. Vă avertizăm, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional. 

de Cristi Georgescu

la 03.03.2024, 07:50

Vezi și

Eleva de 14 ani obişnuia să aibă întâlniri private cu bărbatul în vârstă de 33 ani care îi era vecin, dar şi antrenor de volei. 

Ce riscă profesorul din Ploieşti care a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă de 14 ani

Cristi Georgeoscu, reporter Observator: Profesorul de sport şi minora de 14 ani aveau o relaţie încă de anul trecut. În plus, bărbatul ştia foarte clar că întreţinea relaţii sexuale cu o fată care avea pe atunci doar 13 ani, însă au ţinut ascunsă dragostea lor până când mama fetei a aflat totul şi a mers imediat la poliţie. 

Cum au primit sesizarea, autorităţile au efectuat mai multe percheziţii atât la domiciliul bărbtului cât şi la unitatea de învăţământ unde acesta îşi desfăşura activitatea. 

Pe acelaşi subiect

Cristi Georgeoscu, reporter Observator: Din anexă au căutat în dulapul dascălului, iar la plecare au luat laptopul şi telefonul bărbatului şi tot din cadrul institutiei de invatamant, profesorul a fost săltat si dus la audieri. 

Profesorul de educaţie fizică are o carieră impresionantă. A intrat în învăţământ în anul 2012 şi chiar a ţinut cursuri şi la o şcoală din Capitală. Colegii bărbatului acuzat de viol sunt în stare de şoc. 

Directoare Colegiul Pedagogic "Regina Maria": Nu mă aştept la un astfel de comportament din partea oricărui cadru didactic. Chiar nu mă aşteptam la aşa ceva. E peste aşteptările noastre. Avem o conduită pe care trebuie să o respectăm.  

Dacă va fi găsit vinovat, profesorul de sport nu va mai putea profesa. 

Laura Antimiu, purtător de cuvânt IPJ Prahova: Faţă de bărbatul bănuit a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. În cauză, poliţiştii continuă cercetările în cazul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor.  

Magistraţii au respins propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti şi a dispus plasarea profesorului în arest la domiciliu. Decizia nu este însă definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Iubire interzisă: Ce riscă profesorul din Ploieşti care a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă de 14 ani. Cei doi erau vecini şi se iubeau de anul trecut