Antena Meniu Search
x

Video Cum a fost descoperită povestea de iubire dintre profesorul de sport din Ploieşti şi adolescenta de 14 ani. Cei doi aveau o relaţie de anul trecut

Caz halucinant în Ploieşti. Un profesor a fost plasat în arest la domiciliu, fiind suspectat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o adolescentă de 14 ani. Bărbatul are 33 ani şi predă educaţie fizică la un liceu din localitate, iar fata nu îi era elevă. Mama tinerei este cea care a alertat poliţia. 

de Cristi Georgescu

la 02.03.2024, 14:15

Vezi și

Bărbatul de 33 de ani este profesor de educaţie fizică la Colegiul Naţional Pedagogic Regina Maria din Ploieşti. A intrat în învăţământ din anul 2012, iar la colegiu se angajase din 2020. Acesta a întreţinut mai multe raporturi sexuale cu adolescenta de 14 ani încă din 2023, de când cei doi aveau o relaţie, fapt pentru care el cunoştea foarte bine vârsta fetei.

Cei doi aveau o relaţie de anul trecut

Surse aproapiate din anchetă explică faptul că mama fetei a fost cea care a anunţat poliţia despre această situaţie. Oamenii legii care cercetează acest caz au făcut chiar și percheziții la casa profesorului, dar şi în anexa sălii de sport de unde au ridicat mai multe probe care să îi ajute la cercetări, între care laptop-ul şi telefonul dascălului.

Potrivit unor surse apropiate anchetei minora nu este elevă, pentru că nu învăţa în colegiul respectiv. După ce a stat mai multe ori la audieri profesorul de sport a fost reţinut pentru 24 de ore, şi mai apoi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Doar ca Judecătoria Ploieşti a respins propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti şi a dispus plasarea inculpatului în arest la domiciliu. Decizia nu este însă definitivă. În cauză, poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru infracţiunea de act sexual cu un minor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 12 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cum a fost descoperită povestea de iubire dintre profesorul de sport din Ploieşti şi adolescenta de 14 ani. Cei doi aveau o relaţie de anul trecut