Antena Meniu Search
x

La modă în 2018: rochiile transparente şi cele în culori pastelate. Karl Lagerfeld încearcă să impună trendul cu noua lui colecţie

Atmosferă chic şi în egală măsură tropicală, la Milano, unde Karl Lagerfeld a prezentat cea mai nouă colecţie Fendi.

Vezi și

Atmosferă chic şi în egală măsură tropicală, la Milano, unde Karl Lagerfeld a prezentat cea mai nouă colecţie Fendi. Se poartă transparenţele şi culorile pastelate vor fi la putere în sezonul primăvară vară de anul viitor, la fel şi croielile ample. Gigi Hadid şi Kendall Jenner au urcat pe podium. 

Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford şi noua muză a lui Karl Lagerfeld a deschis prezentarea colecţiei primăvară-vară 2018 a casei de modă Fendi la Milano. 

Adolescenta de numai 16 ani a purtat un costum cu sacou cu o croială ameţitoare.

Prezentată în cea de-a doua zi a Săptămânii de modă de la Milano, colecţia a fost apreciată drept exotică de criticii de modă.

Liniile şi transparenţele au dominat colecţia. O atenţie deosebită a fost acordată accesoriilor. Gențile din plastic, şosetele cu dungi, fularele și jachetele din nylon purtate peste fuste și pantaloni au cucerit publicul. Femeia Fendi pare să vină dintr-o epocă diferită unde modernitatea are un aspect retro.

Pe podium au mai urcat surorile Hadid, Gigi şi Bella, < tc 01,31 gigi > dar şi Kendall Jenner < tc 02.02 >. Săptămâna modei de la Milano se încheie luni, 25 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » La modă în 2018: rochiile transparente şi cele în culori pastelate. Karl Lagerfeld încearcă să impună trendul cu noua lui colecţie