Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis: Niște penali fac o încercare disperată să atace și să discrediteze DNA (Video)

Președintele Klaus Iohannis a făcut o declarație de presă, în care a precizat că are toată încrederea în conducerea DNA.

Klaus Iohannis: Niște penali fac o încercare disperată să atace și să discrediteze DNA (Video)

Președintele Klaus Iohannis a făcut o declarație de presă, în care a precizat că are toată încrederea în conducerea DNA și că i se pare că, după părerea mea, orice critică adusă DNA reprezintă o încercare disperată a unor "penali", pentru a discredita instituția.

El a spus că, din punctul său de vedere, acest scandal se rezumă la puţine cuvinte: "Nişte penali fac o încercare disperată să atace şi să dicrediteze DNA şi conducerea Direcţiei". 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea acesteia. Dupa parerea mea acestea incercare este una jalnica si neconvingatoare, iar opinia mea despre munca DNA o cunoasteti, dar imi face placere s-o repet. Dupa parerea mea, DNA si conducerea DNA fac o treaba foarte buna. Iar acest atac din partea unor penali este de natura sa-mi confirme ca DNA-ul face o treaba buna. Am avut in aceasta dupa amiaza o intalnire despre care cred ca este bine sa stiti. Am primit pe doamna prim ministru Dancila si pe domnul presedinte Dragnea, aici la Cotroceni. Aceasta intalnire a fost planificata inca din seara in care a avut oc depunerea juramantului din partea noului Guvern. Rostul intalnirii a fost de a defini cadrul colaborarii intre mine si noul Guvern. Am discutat despre nevoia de colaborare in unele proiecte de importanta nationala", a precizat președintele.

Anterior declaraţiei lui Klaus Iohannis, ministrul Justiției și-a întrerupt o importantă vizită de lucru în Japonia ca să anunțe că va publica un raport, săptămâna viitoare

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care şi-a întrerupt vizita oficială în Japonia şi a revenit în ţară, participând la şedinţa de Guvern, a susţinut o declaraţie de presă, în care tot poporul se aștepta să se pronunțe în scandalul legat de Direcţia Naţională Anticorupţie.

Laura Codruţa Kovesi, a declarat despre scandalul din DNA că nu are niciun motiv să-şi dea demisia.

"Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Am respectat legea în tot ce am făcut", a declarat Laura Codruţa Kovesi, întrebată dacă va demisiona.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Klaus Iohannis: Niște penali fac o încercare disperată să atace și să discrediteze DNA (Video)