Antena Meniu Search
x

Video "L-a lovit și a plecat". Meșter fântânar, spulberat pe un drum din Maramureș. Șoferul beat a fugit, dar a fost prins pe un câmp, la câțiva kilometri de locul tragediei

Accident mortal, aseară, în judeţul Maramureş. Un biciclist a fost spulberat de un şofer beat, iar imediat după impact, bărbatul a părăsit locul accidentului şi fost găsit mai târziu pe un câmp, la aproximativ 5 kilometri de locul tragediei. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional!

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 05.10.2023, 08:15

Vezi și

Accidentul a avut loc pe Drumul Județean 108E între localitățile Lucăcești și Mireșu Mare. Pe un drum neiluminat, șoferul unei maşini l-a lovit în plin pe biciclistul de 49 de ani, care nu purta vestă reflectorizantă. Bărbatul era cunoscut în comunitate ca meșter fântânar.

Martor: L-a lovit și....a plecat.

Un alt șofer a pornit în urmărirea fugarului

Toată scena s-a produs sub ochii unui alt participant la trafic. Acesta nu a mai stat pe gânduri și a pornit în urmărirea șoferului, în timp ce a sunat la 112. Polițiștii l-au găsit pe un câmp din localitatea Pribilești, la aproximativ 5 kilometri de locul accidentului.

Pe acelaşi subiect

Odată prins, șoferul a fost adus la locul accidentului. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest și au descoperit că avea o alcoolemie uriaşă.

Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge. 

Biciclistul a fost resuscitat minute în șir. Din păcate, medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "L-a lovit și a plecat". Meșter fântânar, spulberat pe un drum din Maramureș. Șoferul beat a fugit, dar a fost prins pe un câmp, la câțiva kilometri de locul tragediei