Antena Meniu Search
x

La un pas de tragedie! O femeie a plonjat câțiva metri cu mașina în albia unui râu, în Maramureș. După accident, au început montarea parapeților de protectie (Foto. Video)

O șoferiță a plonjat câțiva metri cu mașina în albia unui râu, pe DN18, în Maramureș, într-o zonă în care nu existau parapeți de protecție.

O șoferiță a plonjat câțiva metri cu mașina în albia unui râu, pe DN18, în Maramureș, într-o zonă în care nu existau parapeți de protecție, deși drumul este reabilitat.

Luni dimineață, la intrare în localitatea Mara, o șoferita circula cu autoturismul dinspre Baia Mare spre Sighetu Marmației. Într-o curbă la dreapta, pe un carosabil acoperit cu zapadă framantată, aceasta a pierdut controlul volanului și a plonjat în albia râului râului Mara, pe plafon.

Din fericire, șoferița a scăpat teafără, ea fiind scoasă din mașină de niște participanți la trafic.

Pe acelaşi subiect

La fata locului au intervenit pompierii, un echipaj SMURD și poliția.

Potrivit site-ului vasiledale.ro, la scurt timp după producerea accidentului în zonă și-au facut reprezentanții celor care reabilitează DN18 în zona pasului Gutâi și au inceput montarea parapeților de protecție.

Un alt accident grav s-a produs, luni dimineață, tot în Maramureș. Pe drumul județean care face legătura intre Șomcuta Mare și Mireșu Mare, în zona Poiana, un autoturism s-a răsturnat, iar o persoană a ramas incarcerată.

Au intervenit pompierii, poliția și ambulanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » La un pas de tragedie! O femeie a plonjat câțiva metri cu mașina în albia unui râu, în Maramureș. După accident, au început montarea parapeților de protectie (Foto. Video)