Antena Meniu Search
x

Video Lăcrămioara a sfârşit în mâinile bărbatului pe care cândva l-a iubit. Fetiţele lor se jucau într-un parc din apropierea blocului în care mama lor îşi trăia ultimele clipe

Crimă oribilă într-un apartament din Galaţi, unde un tânăr de 35 de ani şi-a ucis cu sălbăticie soţia în a treia zi de Crăciun. După ce a comis oroarea, bărbatul a sunat la 112 şi a spus că femeia se simte rău şi are nevoie de ajutor, apoi a fugit de acasă. A fost prins de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore. Cei doi nu mai locuiau împreună de câteva luni, după ce victima se mutase la părinţi cu cei doi copii

de Redactia Observator

la 28.12.2023, 19:32

Bărbat: Nu am vrut să o omor! M-am certat cu ea! Nu am mai suportat. Mi-a distrus familia, mi-a distrus copiii.

Cei doi nu mai locuiau împreună de vreo trei luni. Se certau frecvent din cauza banilor, iar femeia de 30 de ani a decis să se mute cu cele două fete, de 10 şi 9 ani, la familie, în Focşani. Ieri, s-au întâlnit la apartamentul din Galaţi unde bărbatul încă locuia cu chirie. Într-un moment de furie, individul şi-a strâns soţia de gât. Apoi, a sunat la 112 şi a mărturist că a bătut-o. A rugat dispecerii să trimită un echipaj medical pentru că femeia se simte rău. 

Lăcrămioara a sfârşit în mâinile bărbatului pe care cândva l-a iubit

Mihai Polinschi - director medical SAJ: A lăsat-o în casă, în apartament şi el a plecat lăsând uşa deschisă. Au găsit o femeie fără semne vitale, de 30 de ani. Cu ceva urme de agresiune la nivelul gâtului. 

Pe acelaşi subiect

Medicii spun că femeia murise de aproape o oră. Agresorul de 35 de ani a fost prins de poliţişti într-un alt cartier din Galaţi. Cele două copile nu se aflau acasă în momentul crimei, se jucau într-un parc din apropierea blocului. Vecinii sunt şocaţi de veste. 

Vecini: O intrat în depresie, ea a plecat. Soţul a ucis-o, din gelozie, plecase de la el şi acum a ademenit-o şi a adus-o în casă. 

- Ar fi plecat la părinţi şi nu s-a mai întors. Oameni foarte respectuoşi. Vorbeau frumos cu toată lumea, aveau doi copii cuminţi.

- Ei sunt mutaţi de un an de zile aici. Se certau de la bani. Aţi auzit ceartă vreodată? Nu am auzit ceartă! 

Victima, fiica membrului unui clan renumit din Focşani, a avut un trecut tumultuos. Bărbatul îşi acuză socrii că ar fi vrut să o ia de lângă el. 

Suspect: Ce să facă, a luat-o familia ei şi a dus-o la produs. Şi eu am ţinut-o acasă 10 ani de zile! 

Ovidiu Gheorghe Zaharia - Parchetul de pe langa Tribunalul Galaţi: Suspectul a motivat acţiunile sale prin aceea că avea frecvente neînţelegeri cu soţia pe fondul faptului că aceasta dorea să-l părăsească. 

Individul este cercetat pentru omor şi riscă până la 20 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Lăcrămioara a sfârşit în mâinile bărbatului pe care cândva l-a iubit. Fetiţele lor se jucau într-un parc din apropierea blocului în care mama lor îşi trăia ultimele clipe