Antena Meniu Search
x

Video "Sunt şocată. Cui rămân aceste fetiţe?" El este soţul criminal din Galaţi. A strangulat-o pe Lăcrămioara până la moarte, lăsând două copile orfane de mamă

Crimă înfiorătoare într-un apartament din Galaţi. Un bărbat de 35 de ani şi-a ucis soţia în a treia zi de Crăciun, lăsând două copile orfane de mamă. După fapta oribilă, bărbatul s-a făcut nevăzut, însă a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore. Vecinii celor doi soţi sunt în stare de şoc.

de Redactia Observator

la 28.12.2023 , 14:14

Din primele informaţii, bărbatul ar fi fost cel care a sunat la 112 şi ar fi cerut ajutor, pe motiv că soţia lui se simte rău. În plus, i-ar fi spus dispecerului că ar fi lovit-o pe femeia în vârstă de 30 de ani. Mai mult decât atât, ar fi transmis că el nu va fi acasă, că va pleca de la domiciliu, dar va lăsa uşa deschisă. Odată ajuns la apartament, echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru tânăra mamă, declarând decesul. Individul nu a ajuns prea departe, fiind prins de poliţţişti. 

Crimă între soţi la Galaţi, în a treia zi de Crăciun. Două fetiţe au rămas orfane de mamă

Victor şi Lăcrămioara aveau împreună două fetiţe. Vecinii sunt şocaţi de gestul bărbatului.

Vezi și

"Sunt şocată. Groaznic, groaznic. Nu-mi vine să cred ce a putut să facă. Cui rămân aceste fetiţe?", a declarat, cu lacrimi în ochi, o vecină. 

Pe acelaşi subiect

Totul s-a întâmplat în a treia zi de Crăciun, în jurul orei 16.00, în urma unui conflict spontan. 

"La data de 27.12.2023, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi, sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de omor asupra unui membru de familie, faptă prevăzută de art. art. 188 alin. (1) Cod penal, cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal, reţinându-se că în după-amiaza zilei de 27.12.2023, în jurul orei 16:00, aflându-se în locuinţa comună din municipiul Galaţi, pe fondul unui conflict spontan, a exercitat acte de violenţă (sugrumare) asupra soţiei sale, în vârstă de 30 de ani, cauzându-i decesul", a transmis într-un comunicat Tribunalul Galaţi.

Soţul femeii, suspect în acest caz, a fost reţinut pentru 24 de ore. În cauză a fost deschis un dosar penal, iar anchetatorii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs nenorocirea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Evenimente » "Sunt şocată. Cui rămân aceste fetiţe?" El este soţul criminal din Galaţi. A strangulat-o pe Lăcrămioara până la moarte, lăsând două copile orfane de mamă