Antena Meniu Search
x

Lacrimi pentru Andrei, tânărul ars de viu în Vinerea Patimilor: "Copil bun, ai devenit un înger. Te pupă mami..."

Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de Facebook a lui Matei Andrei, tânărul care a pierit la doar 23 de ani într-un groaznic accident la Truşeşti, Botoşani. Andrei Matei a murit ars de viu, după ce maşina în care se afla s-a izbit violent de un copac şi a luat foc.

de Redactia Observator

la 27.04.2019, 10:36

Andrei Matei a murit la Truşeşti
Lacrimi şi mesaje sfâşietoare pentru Andrei, tânărul ars de viu în Vinerea Patimilor - Facebook / botosaneanul.ro

Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de Facebook a lui Matei Andrei, tânărul care a pierit la doar 23 de ani într-un groaznic accident la Truşeşti, Botoşani. Andrei Matei a murit ars de viu, după ce maşina în care se afla s-a izbit violent de un copac şi a luat foc.

Andrei Matei şi-a găsit sfârșitul într-o mașină care a ars ca o torță în primele ore ale zilei de vineri, 26 aprilie 2019.

Tânărul tocmai venise din străinătate pentru a petrece Paștele alături de familie.

Tânărul de 23 de ani se întorsese de curând în ţară pentru a petrece Paştele cu cei dragi, iar în câteva luni iubita lui urma să-i dăruiască un copil.

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, Andrei a murit în Vinerea Patimilor, la Truşeşti, pe drumul care leagă Botoşaniul de Ştefăneşti. A pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit de copac şi a luat foc. Din păcate, băiatul nu a mai apucat să iasă din maşină şi a murit carbonizat.

Momentele dramatice au fost filmate de un alt şofer, care a transmis live pe Facebook nenorocirea.

Mesaje sfâşietoare după moartea lui Andrei Matei 

Pe contul de Facebook al tânărului, de la aflarea veștii, curg mesajele de condoleanțe. Pentru cei care l-au cunoscut, moartea acestuia este un șoc.

”Odihneste-te în pace prieten drag. Ai plecat dintre noi dar în gandul și în inima noastra vei ramane mereu viu. Fie ca Dumnezeu sa te așeze de-a dreapta Lui pentru à putea veghea de sus asupra familiei și pentru à le da putere de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu să te odihneasca în pace!”

”Ceasul despărţirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens şi lacrimi de durere fără margini. Sincere condoleanţe,Dumnezeu să te ierte!”

”Când o fiinta apropiata noua pleaca pentru totdeauna atunci ne dam seama cu durere in suflet ca suntem niste bieti muritori.Dumnezeu sa-l odihneasca,iar voua sa va dea taria sa treceti prin aceasta grea incercare!! Dumnezeu sa te ierte Cumatru!” 

”Matei Andrei, copil drag si bun ai devenit un inger. Dumnezeu sa te odihneasca in pace,intr-un loc plin de lumină alături de toți îngerii lui. Condoleanțe familiei.Te pupă "mami"(asa cum imi spuneai tu)”

Potrivit presei locale, până la această oră nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Din primele cercetări, polițiștii au două variante. Una ar fi că bărbatul a adormit la volan, iar a doua că i s-ar fi făcut rău. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Lacrimi pentru Andrei, tânărul ars de viu în Vinerea Patimilor: "Copil bun, ai devenit un înger. Te pupă mami..."