Antena Meniu Search
x

Tragedie în Vinerea Patimilor, transmisă Live pe Facebook. Un şofer a ars de viu, după ce s-a izbit cu Opelul de copac (Video)

Tragedie în Vinerea Patimilor, în localitatea Truşeşti, judeţul Botoşani. Un şofer a murit ars de viu, după ce maşina în care se afla a luat foc după ce s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului. Un alt şofer a transmis accidentul live pe Facebook. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.04.2019, 13:37

Accident teribil la Truşeşti, live pe Facebook
Tragedie în Vinerea Patimilor, transmisă Live pe Facebook. Un şofer a ars de viu, după ce s-a izbit cu Opelul de copac - Facebook

Tragedie în Vinerea Patimilor, în localitatea Truşeşti, judeţul Botoşani. Un şofer a murit ars de viu, după ce maşina în care se afla a luat foc după ce s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului. Un alt şofer a transmis accidentul live pe Facebook. 

Cumplitul accident a avut loc în această noapte, pe DN 29D, drumul care leagă Botoşaniul de Ştefăneşti, pe raza localităţii Truşeşti.

Şoferul unui Opel a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit de copac şi a luat foc. Din păcate, bărbatul nu a mai apucat să iasă din maşină şi a murit carbonizat.

Accident teribil la Truşeşti, şoferul carbonizat. Tragedia, transmisă live pe Facebook

Momentele dramatice au fost filmate de un alt şofer, care a transmis live pe Facebook nenorocirea. Din păcate, acesta nu a putut face nimic pentru bărbatul aflat în Opel.

"Accident băi, arde lumea in maşină, aici. Ia uite ce-i aici fraţilor... mi-e frică că explodează. Nu pot să scot că a luat foc. Nu pot să scot pe nimeni. Am sunat la 112. Ia uite ce e aici, maşinile trec, nici nu opresc", se aude şoferul care filmează tragedia.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până la sosirea pompierilor la faţa locului au trecut minute bune.

"Salvarea, pompierii, nu ştiu ce e ... dar pompierii nu vin? Uitaţi-vă ce e aici, fraţilor! Dacă veneau pompierii în 10 minute, îl scotea de acolo. ... au ars oamenii în maşină!!", spune revoltat bărbatul.

Când au ajuns la faţa locului, pompierii de la Garda de Intervenţie Truseşti au găsit maşina în flăcări şi şoferul acesteia carbonizat în interior. 

Poliţia a deschis o anchetă şi urmează să stabilească identitatea victimei şi împrejurările în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tragedie în Vinerea Patimilor, transmisă Live pe Facebook. Un şofer a ars de viu, după ce s-a izbit cu Opelul de copac (Video)