Antena Meniu Search
x

"Nu vor fi zile libere!". Lia Olguţa Vasilescu, anunţ de ultimă oră pentru bugetari. Este vizată vacanţa de sărbători

Lia Olguța Vasilescu a anunțat că bugetarii nu vor beneficia de o vacanță prelungită și vor fi la serviciu în perioada dintre Crăciun și Revelion.

"Nu vor fi zile libere!". Lia Olguţa Vasilescu, anunţ de ultimă oră pentru bugetari. Este vizată vacanţa de sărbători

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat că bugetarii nu vor beneficia de o vacanță prelungită și vor fi la serviciu în perioada dintre Crăciun și Revelion.

“27,28,29 decembrie NU vor fi zile libere! Ministerul Muncii și Justiției Sociale nu a elaborat vreo hotărâre de guvern in acest sens și nici nu intenționează sa o facă. Aceste zile sunt foarte importante pentru ordonatorii de credite care trebuie sa închidă anul bugetar și este necesar ca Trezoreria sa lucreză”, a anunțat ministrul Muncii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacția ministrului a venit după ce în mass-media au apărut mai multe informații cu privire la faptul că angajații statului ar putea beneficia de o vacanță prelungită, zilele dintre Crăciun și Revelion urmând să fie liberă iar zilele recuperate în luna ianuarie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Nu vor fi zile libere!". Lia Olguţa Vasilescu, anunţ de ultimă oră pentru bugetari. Este vizată vacanţa de sărbători