Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Logan nou de poliție răsturnat de o șoferiță, în Craiova. Femeia a intrat direct în mașina care era în misiune (video)

Un Logan nou de poliție a fost răsturnat de o șoferiță, în Craiova. Femeia a intrat direct în mașina care era în misiune și avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

de Cosmin Stăniloiu

la 21.07.2020 , 09:47

  • Polițistul de la volan a ajuns la spital.
  • Mașina avea pornite semnalele acustice și luminoase.

O șoferiță din Craiova n-a respectat semnalele acustice și luminoase ale unei autospeciale de poliție și a intrat într-o intersecție din Craiova în același timp cu Loganul aflat în misiune, lovindu-l în plin.

În vârstă de 35 de ani, femeia n-a ținut cont decât de prioritatea pe care i-o ofereau semnele de circulație din intersecție.

În urma impactului, mașina poliției, una nou nouță, săa răsturnat și a rămas pe o parte. Autospeciala din cadrul secției 12 Poliție Rurală Dăneți era condusă de un agent în vârstă de 33 de ani, care a ajuns la spital cu răni minore, pentru acordarea îngrijirilor medicale. 

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii sosiți la locul accidentului au întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.

sursă video: Esential24

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Logan nou de poliție răsturnat de o șoferiță, în Craiova. Femeia a intrat direct în mașina care era în misiune (video)