Antena Meniu Search
x

Cinci copii, între 3 și 14 ani, din aceeași familie, morți într-un Renaul Scenic care a luat foc pe șosea, în Franța

Cinci copii, între 3 și 14 ani, din aceeași familie, au murit într-un Renaul Scenic care a luat foc pe șosea, în Franța. Trei adulți și un alt copil sunt grav răniți, viețile lor sunt în pericol.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 21.07.2020, 08:50

  • Trei fetițe și doi băieți morți în mașina incendiată.
  • Tatăl a trei dintre copii era la volan.

Un accident teribil a avut loc luni seară pe o autostradă din Franța și cinci copii au murit într-un autoturism care a luat foc în mers. Cei cinci aveau între 3 și 14 ani și erau din aceeași familie, de lîngă Lyon. În mașina Reanul Scenic care avea 7 locuri erau trei adulți și 6 copii: o familie cu 4 copii și o cumnată cu doi copii ai ei.

Accidentul a avut loc în jurul orei 18:55 pe A7, în apropiere de Albon. Cei trei adulți și cel de-al șaselea copil, în vârstă de 7 ani, au ajuns la spital cu răni care le pun viața în pericol. 

Mașina a luat foc în mers, șoferul, care era tatăl a patru dintre cei 6 copii, a pierdut controlul volanului și autoturismul s-a răsturnat de mai multe ori în afara autostrăzii. Le Duaphine scrie că înainte de a leșina, șoferul le-ar fi spus salvatorilor veniți la fața locului că a avut probleme la sistemul de frânare.

Autoritățile au anunțat marți de dimneață că cei 5 copii morți au fost dificil de identificat, corpurile lor fiind arse în proporție foarte mare. S-a stabilit însă că e vorba despre două fete și un băiat, fați, copiii șoferului, și o fată și un băiat, copiii cumnatei acestuia.

Ministrul de interne francez, Gerald Darmanin, și cel al transporturilor, Jean-Baptiste Djebbari, s-au deplasat luni seara la locul accidentului și au cerut oamenilor să circule cu mai multă atenție, mai ales în perioada vacanței.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Cinci copii, între 3 și 14 ani, din aceeași familie, morți într-un Renaul Scenic care a luat foc pe șosea, în Franța