Antena Meniu Search
x

Lupta Regelui Mihai cu suferința. Primele semne ale bolilor crunte duse de Suveran au apărut la începutul anului trecut

Vezi și

Pe Regele Mihai, timpul nu l-a iertat. Vârsta înaintată şi suferinţa provocată de cele două boli crunte l-au îngenuncheat, cu toate eforturile medicilor din Elveţia. Doi ani a luptat Majestatea Sa pentru viaţă. A ales să-şi ascundă suferinţa, până la capăt.

La începutul anului 2016, Casa Regală publică o serie de poze cu regele Mihai şi regina Ana, ultimele imagini cu cei doi suverani. Era începutul sfârşitului. 

În cea mai mare discreţie, în aceeaşi perioadă, regele Mihai a fost operat la Londra, de chirurgi oncologi. A fost nevoie de câteva luni pentru ca lumea să afle adevărul crunt. Suferinţa nu mai putea fi ascunsă. 

Andrew Popper, Şeful Casei Majestăţii Sale Regelui:

Diagnosticele puse de echipa medical sunt carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică.

Slăbit şi lovit de diagnosticul dur, Majestatea Sa a părăsit viaţa publică. A preferat să-şi continue lupta, în tăcere. Medicii erau rezervaţi, încă de atunci. 

Ca să fie mereu sub supraveghere specializată, regele Mihai a fost internat într-o clinică din Lausanne. Principesa Margareta l-a vizitat zilnic, până la externare. De atunci, suveranul a fost tratat la domiciliu, în Aubonne. 

Acum câteva zile, Casa Regală a anunţat din nou că starea generală a regelui s-a agravat. 

În ciuda tuturor eforturilor, Mihai I nu a mai suportat suferinţele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Lupta Regelui Mihai cu suferința. Primele semne ale bolilor crunte duse de Suveran au apărut la începutul anului trecut