Antena Meniu Search
x

"M-a luat de gât şi a început să mă împingă şi să mă lovească". Momente dramatice pentru victima bărbatului care a încercat să incendieze primăria Gherghești

Vasluianul care a vrut să ii dea foc unei angajate a primăriei Ghergheşti, de supărare că nu a primit de la stat suficienţi bani pentru lemne de foc, a fost prins. L-au găsit, azi-noapte, mascaţii, ascuns într-o anexă a propriei case. Până să fie imobilizat, a apucat să se stropească cu benzină şi a ameninţat că îşi dă foc. Victima sa ne-a povestit momentele de groază prin care a trecut. 

de Redactia Observator

la 24.12.2022, 19:29

Vezi și

Carmen Pascal, victimă: După ce i-am spus că n-am treabă cu banii lui, nu i-am luat eu lui niciun ban, am făcut doi paşi şi după aceea m-am trezit că m-a luat cu mâna dreaptă de gât şi a început să mă împingă şi să mă lovească. 

Femeia a strigat disperată după ajutor. Dar până să se dezmeticească ceilalţi angajaţi din Primărie, agresorul o încolţise într-un birou. 

Carmen Pascal, victimă: Am văzut când a scos din buzunar o sticlă şi mi-am dat seama că are ceva benzină. A încercat să toarne pe uşă şi a împins-o ca să deschidă uşa să mă stropească şi pe mine. Dar eu am prins sticla între uşă şi perete, aşa, şi m-a stropit numai un pic în faţă. 

Victima a reuşit să fugă prin biroul primarului, prin bucătărie şi să sară apoi pe geam. Agresorul a ajuns-o din urmă şi a stropit-o cu benzină din cap până în picioare. Norocul femeii e că nu a mai avut cu ce să o aprindă. 

Pe acelaşi subiect

Carmen Pascal, victimă: M-am născut a doua oară. 

Bărbatul a fost dat în urmărire. 

Reporter: Dar el v-a mai căutat, după nenorocirea asta de la primărie? 

Soția agresorului: Nu, nu. A venit poliţia. 

Reporter: Au căutat pe aici? 

Soția agresorului: Da, au fost. Căutaţi prin pod, pe unde vreţi, na. Prima dată dădeau să rupă poarta. Aveţi mandat de percheziţie? 

Agresorul a încercat să-și dea foc și când au venit polițiștii peste el

De teamă că agresorul şi-ar putea duce răzbunarea până la capăt, angajata primăriei nu a închis un ochi azi-noapte. 

Carmen Pascal, victimă: Aseară nu am stat acasă. Am plecat la Bârlad la un frate de-al meu. De frică n-am putut să stau acasă. 

De două ori a fost ieri poliţia la casa agresorului. Poliţiştii au filat peste noapte curtea şi l-au văzut strecurându-se înăuntru spre dimineaţă. La ora 6, au dat năvală. Până să reuşească mascaţii să-l imobilizeze, bărbatul a apucat să arunce cu benzină pe haine. Pompierii erau oricum pregătiţi să intervină, dar, din fericire, nu a mai fost nevoie. După jumătate de oră de negocieri, agresorul s-a lăsat încătuşat şi a fost dus la audieri. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere prin incendiere, riscă până la 7 ani de închisoare. 

Carmen Pascal, victimă: Sunt bine, dar totuşi am o frică. Am rămas cu o frică. Am momente când mă ia tremurul, aşa, mă ia frica. Chiar dacă l-au prins, parcă tot am rămas şocată. Deci vă daţi seama, ca să te stropească cu benzină din cap până-n picioare şi mai ales când am văzut că a dat şi foc la uşă. Atunci m-am speriat cel mai tare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "M-a luat de gât şi a început să mă împingă şi să mă lovească". Momente dramatice pentru victima bărbatului care a încercat să incendieze primăria Gherghești