Antena Meniu Search
x

MĂCEL ÎN ARGEŞ. Doi dintre cei trei presupuşi criminali ai unei familii întregi au fost ACHITAŢI de judecători!

Doi dintre cei trei indivizi acuzaţi că au măcelărit o întreagă familie din Stoeneşti, judeţul Argeş, au fost achitaţi de judecători.

Doi dintre cei trei presupuşi criminali ai unei familii întregi au fost ACHITAŢI de judecători!

Doi dintre cei trei indivizi acuzaţi că au măcelărit o întreagă familie din Stoeneşti, judeţul Argeş, au fost achitaţi de judecători.

În luna aprilie a anului trecut, o triplă crimă a şocat întreaga ţară. Din cauză că fosta soţie, o tânără de 17 ani, nu a vrut să se împace cu el, Laurenţiu Durleci, un tânăr din Stoeneşti a pus la cale un plan sângeros de răzbunare.

Potrivit anchetatorilor, împreună cu fratele şi tatăl său, Laurenţiu a ucis-o pe fosta soţie, dar şi pe tatăl şi bunicul acesteia.

Potrivit unei decizii luate de Tribunalul Argeş, Laurenţiu Durleci este singurul vinovat al celor trei crime odioase. Astfel, el a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în timp ce fratele şi tatăl său au fost achitaţi de orice acuzaţie.

Pe acelaşi subiect

Măcel în casa fostei iubite

Înarmat cu o baionetă, Laurenţiu Durleci a intrat, puţin după miezul nopţii, în casa fostei sale soţii. Tânăra de 17 ani se afla pe un pat, alături de fetiţa ei în vârstă de numai câteva luni.

Potrivit anchetatorilor, tânăra a fost înjunghiată de cel puţin 15 ori, iar trupul ei a fost târât afară din casă şi abandonat pe stradă.

Următoarea victimă a fost tatăl tinerei, Filip Tinca, de 37 de ani. Bărbatul a fost înjunghiat de aproximativ 20 de ori. După ce l-a omorât pe tatăl fostei sale soţii, Laurenţiu a mers şi la casa bunicului fetei. Cu aceeaşi bestialitate, bărbatul a fost ucis cu 20 de lovituri de baionetă.

După tripla crimă, Laurenţiu Durleci a fugit, fiind prins de poliţişti în timpul unui filtru rutier.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea pe viaţă, criminalul a fost obligat de judecători şi la plata unor despăgubiri morale în valoare de 348.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » MĂCEL ÎN ARGEŞ. Doi dintre cei trei presupuşi criminali ai unei familii întregi au fost ACHITAŢI de judecători!