Antena Meniu Search
x

Mădălina a murit după ce a fost spulberată de un şofer neatent chiar pe trecerea de pietoni (Foto)

Mădălina Daniela, o tânără de 23 de ani din comuna Cocorăştii Mislii (Prahova), şi-a pierdut viaţa, astăzi, după ce a fost spulberată pe o trecere de pietoni.

Mădălina Daniela, o tânără de 23 de ani din comuna Cocorăştii Mislii (Prahova), şi-a pierdut viaţa, astăzi, după ce a fost spulberată pe o trecere de pietoni.

Accidentul s-a produs, în această dimineaţă, pe o trecere de pietoni din zona Hipodrom din Ploieşti, în momentul în care Mădălina s-a angajat regulamentare în traversarea străzii.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, aflat la volanul unui autoturism, nu a observat-o la timp pe tânăra de 23 de ani şi a lovit-o în plin. Impactul a fost atât de puternic încât Mădălina a fost aruncată câţiva metri pe şosea.

Martorii accidentului, dar şi şoferul, au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar un echipaj al Ambulanţei a ajuns în scurt timp la locul accidentului.

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tinerei, aceasta suferind numeroase leziuni şi traumatisme şi fiind deja în stop cardio-respirator în momentul în care a fost preluată de salvatori.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pe numele şoferului pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Mădălina a murit după ce a fost spulberată de un şofer neatent chiar pe trecerea de pietoni (Foto)