Antena Meniu Search
x

Video Mai multe eleve din Zimnicea au dat în vileag abuzurile unui consilier județean, care este și profesor. Una dintre ele a refuzat să mai meargă la școală

Un consilier judeţean din Teleorman, acuzat că a agresat sexual mai multe fete minore, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul, care este şi profesor de fizică, ar fi profitat chiar de elevele sale. Inclusiv directorul şcolii din Zimnicea, unde preda, recunoaşte că existau anumite suspiciuni. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 11.11.2022, 14:40

Vezi și

Scandalul a izbucnit după ce una dintre eleve a refuzat să mai meargă la școală. Dirigintele acesteia a mers acasă să vorbească cu ea și așa s-a aflat totul.

După aceea, și alte eleve și foste eleve au început să mărturisească faptul că respectivul profesor ar fi avut un astfel de comportament deplasat față de ele.

Profesorul din Zimnicea, arestat pentru 30 de zile și cercetat pentru agresiune sexuală

Consilierul județean preda la mai multe școli din Zimnicea, iar directorul uneia dintre acestea a recunoscut că existau anumite suspiciuni legate de comportamentul bărbatului. Acesta din urmă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat pentru agresiune sexuală.

"În urma apariţiei unor informaţii în mediul online privind faptul că un cadru didactic de la o unitate de învăţământ din oraşul Zimnicea ar fi exercitat unele "apropieri nefireşti" faţă de anumite eleve cu ocazia cursurilor desfăşurate în incinta unităţii şcolare, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: în baza aspectelor semnalate în spaţiul public, la data de 04.11.2022, în urma verificărilor efectuate de poliţişti la unitatea respectivă de învăţământ, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală", a transmis, ieri, IPJ Teleorman.

Profesorul fusese reţinut, joi, pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mai multe eleve din Zimnicea au dat în vileag abuzurile unui consilier județean, care este și profesor. Una dintre ele a refuzat să mai meargă la școală