Video

Mai mulţi șoferi au ajuns pietoni dintr-o suflare, după o razie în Capitală. Un om care abia se mai ţinea pe picioare a încercat să fugă

De Alexandra Duminică.
Publicat: 07.03.2021, 09:22.
Actualizat: 07.03.2021, 09:22

Acţiune de amploare a poliţiştilor de la Rutieră, sâmbătă noapte, în Bucureşti. În timpul controalelor au depistat mai mulţi şoferi băuţi sau drogaţi. Unul a încercat să fugă, dar a fost prins în scurt timp, mai ales că avea şi o alcoolemie uriaşă şi se ţinea cu greu pe picioare. La finalul acţiunii, 12 şoferi au rămas fără permis. Iar amenzile au depăşit 20 de mii de lei.

Ca în fiecare weekend, poliţiştii de la rutieră au împânzit străzile din Capitală. Zeci de maşini au fost trase pe dreapta, iar mulţi dintre şoferi au rămas pietoni, după ce au picat proba cu etilotestul

Claudiu Costea Brigada Rutieră: Conducerea autovehicului sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive favorizează implicarea în accidente de circulaţie cu consecinţe grave.

Opt şoferi au fost prinşi băuţi la volan, noaptea trecută. Trei dintre ei s-au ales cu dosar penal, din cauza alcoolemiei ridicate. Alţi trei au fost găsiţi drogaţi. Însă majoritatea au trecut cu bine de proba aparatului etilotest. Chiar dacă nu din prima încercare.

Poliţiştii au dat amenzi de peste 20 de mii de lei, noaptea trecută şi au reţinut 12 permise.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.