Antena Meniu Search
x

Video Maia şi David, copiii din Bacău ucişi de tatăl lor, conduşi pe ultimul drum. Cei doi fraţi au fost puşi în două sicrie albe şi vor împărţi acelaşi mormânt

În două sicrie albe, simboluri ale purităţii şi nevinovăţiei lor, Maia şi David, copiii care au sfârşit dramatic din mâinile celui care le era tată, au fost conduşi pe ultimul drum.

de Monica Palade

la 13.05.2022, 14:23

Vezi și

O mare de oameni, într-o tăcere de mormânt spartă uneori de vocile preoţilor şi bătaia clopotelor, micuţii înecaţi de tatăl lor au fost plânşi pentru scurta lor viaţă pe pământ.

Împreună în somnul veşnic al aceluiaşi mormânt

Au avut parte de aceeaşi soartă, drept pentru care familia a decis ca micuţii să împartă în somnul veşnic şi acelaşi mormânt. Maia, cinci luni, şi David, de 4 ani, nu au bănuit nimic din ce avea să li se întâmple. Dacă fetiţa, prea mică să înţelagă, a fost cărată în braţe de tatăl criminal, băieţelul şi-a urmat cuminte părintele, fără să ştie că avea să fie ultima dată când îşi va vedea mama.

La cimitirul din satul Soci, din judeţul Bacău, clopotele au sunat a jale. Şi au curs multe lacrimi. Oamenii din sat ştiu că tatăl este cel vinovat, însă cred că şi comportamentul mamei a dus spre această cumplită nenorocire.

Pe acelaşi subiect

În ceea ce îl priveşte pe tatăl copiilor, acesta a fost găsit abia miercuri, iar în prezent a fost dus la necropsie. Cel mai probabil va fi înmormântat sâmbătă, cu o slujbă redusă pentru că s-a sinucis.

Mama şi fratele mai mare al lui David şi Maia, cel care a reuşit să fugă din calea tatălui răzbunător, vor merge la centrul de la DGASPC pentru a participa la un program de consiliere.

Reamintim, că după o ceartă cu soţia, tatăl din Bacău şi-a luat băiatul de patru ani şi fetiţa de numai cinci luni şi a anunţat că îi va îneca. Al treilea copil, de şase ani, s-a salvat pentru că a fugit la bunici când a auzit scandalul. Nenorocirea s-a întâmplat în comuna Pânceşti din Bacău. Mama copiilor a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutor. Ajunşi la locul indicat de femeie, cel mai negru scenariu s-a adeverit. Salvatorii i-au găsit pe cei doi copii în apă. I-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare. Nu i-au mai putut readuce însă la viaţă. După trei zile de căutări, bărbatul a fost descoperit de pompieri chiar în zona unde și-a aruncat spre moarte băiețelul de 4 ani şi o fetiţa de doar 5 luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Maia şi David, copiii din Bacău ucişi de tatăl lor, conduşi pe ultimul drum. Cei doi fraţi au fost puşi în două sicrie albe şi vor împărţi acelaşi mormânt