Antena Meniu Search
x

Video "Ştiam că e un om nebun, dar nu m-am aşteptat la asta!" Un tată din Bacău şi-a ucis doi dintre copii, după ce s-a certat cu soţia. Al treilea a reuşit să scape

Nenorocire în Bacău. Un tată şi-a luat doi dintre copii şi i-a aruncat într-un baraj. Un băiat de patru ani şi o fetiţă de doar cinci luni n-au avut nicio şansă în apele adânci. Al treilea copil, de şase ani, s-a salvat pentru că a fugit la bunici. Totul ar fi pornit din cauza unui scandal între părinţi. Mama este cea care a alertat autorităţile. Este deja al doilea caz, în doar o săptămâna, când un părinte îşi ucide copiii. Atenţie, vă avertizez, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 08.05.2022, 19:27

Vezi și

Totul s-a întâmplat în comuna Pănceşti din Bacău. Cei doi soţi, de 23 şi 30 de ani, s-ar fi luat la ceartă imediat după prânz. Atât de aprinse au fost discuţiile între ei, încât bărbatul şi-ar fi pierdut minţile din cauza furiei. Şi-a luat doi dintre copii, un băiat de patru ani şi o fetiţă de cinci luni, şi a ameninţat-o pe femeie că se va arunca într-un baraj cu ei. Speriat de scandalul dintre părinţi, cel de-al treilea copil al cuplului, un băiat de şase ani, şi-a luat bicicleta şi a fugit de acasă. Şi-a găsit adăpost la bunici. Iar asta i-a salvat viaţa. 

Lucica Florea, mama copiilor: "A venit acasă, ne-am certat, m-a bătut. Am fugit afară, mi-a luat fata din casă, fata dormea. Mi-a arătat-o. Mi-a zis că e ultima oară când o văd. A chemat băiatul după el. L-a băgat în maşină şi au plecat". 

De teamă că indiviul şi-ar putea duce planul macabru la bun sfârşit, femeia a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutor. Ajunşi la locul indicat de mamă, scenariul sumbru s-a adeverit. Salvatorii i-au găsit pe cei doi copii pe luciul de apă. I-au scos la mal şi au început imediat manevrele de resuscitare. În zadar. Era prea târziu pentru cei doi micuţi.   

Şi-a ucis copii după ce s-a certat cu soţia

Pe acelaşi subiect

Lucica Florea, mama copiilor: Ştiam că e un om nebun. dar nu m-am aşteptat la asta!

N-ar fi prima dată când individul o ameninţă pe femeie. Ar fi trăit în teroare în ultima perioadă. Bărbatul ar fi fost extrem de gelos şi ar fi bănuit-o pe tânără că îl înşală.

Lucica Florea, mama copiilor: Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau fac ceva, o să mă bage în maşină cu tot cu copii şi ne aruncă. 

Nu se ştie încă ce s a întâmplat cu individul. Dacă s-a aruncat şi el în apă cu cei doi copii ori, cu o minte extrem de bolnavă, şi-a omorât copiii şi a fugit.

Reporter-Gheroghe Ciobanu, cumnatul bărbatului: - Aţi auzit dacă se certa cu soţia? Aveau probleme?

- Se mai certau oamenii, ca în familie! Azi m-a sunat ultima dată...Băi, cumetre, cum stai? Acasă zic, noi muncim! Femeia îşi bate joc de mine, el zicea...

- Era supărat?

- Era!

- A spus ce are de gând?

- Nu!

- Credeţi că e în apă sau a fugit?

- Ce rost mai are să trăiască dacă a aruncat copiii?

Este a doua tragedie trasă la indigo în doar câteva zile. Asta după ce la începutul săptămânii, în Timişoara, o mamă s-a aruncat de la etajul zece, în braţe cu cei doi copii. 

Adina Burghel - psiholog: Este un model de comportament în care există o dorinţă puternică de a acţiona rapid, fără a te gândi la consecinţe. 00.25 oamenii au devenit extrem de vulnerabili la orice sursă externă de stres. Nu mai reuşim să ne controlăm.  

Poliţia a deschis o anchetă şi trebuie acum să refacă acum tot filmul cutremurătoarei poveşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Ştiam că e un om nebun, dar nu m-am aşteptat la asta!" Un tată din Bacău şi-a ucis doi dintre copii, după ce s-a certat cu soţia. Al treilea a reuşit să scape