Antena Meniu Search
x

Mamă disperată pe plajă, la Costineşti. Băieţelul ei de 9 ani a intrat în mare şi nu a mai ieşit (video)

O mamă disperată pe plajă, la Costineşti, a sunat la 112 şi a anunţat că băieţelul ei de 9 ani a intrat în mare şi nu a mai ieşit.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.06.2019, 10:17

Copil de 9 ani disparut la Costineşti
Mamă disperată pe plajă, la Costineşti. Băieţelul ei de 9 ani a intrat în mare şi nu a mai ieşit - Captură video

UPDATE: A fost găsit pe plaja din Costinești copilul de 9 ani despre care familia sesizase că a intrat la scăldat în mare, la Costinești, și nu mai fusese văzut ieșind din apă. Copilul nu a pățit nimic. Acesta a ieșit singur la țărm și s-a îndepărtat, fără să își dea seama, de locul unde se aflau părinții lui, pe plajă.

-----------------------------------------------------------------------

O mamă disperată pe plajă, la Costineşti, a sunat la 112 şi a anunţat că băieţelul ei de 9 ani a intrat în mare şi nu a mai ieşit.

Mai multe echipaje de poliţişti, pompieri şi mai mulţi salvamari au sosit de urgenţă în zona de la Epavă, unde a fost dată alarma.

Pe acelaşi subiect

La Costineşti pe plajă e steag roşu, marea fiind extremd e agitată şi vântul foarte puternic.

Femeia a venit dis de dimineaţă la plajă cu fiul ei şi a descoperit că a dispărut, la un moment dat. A sunat imediat la 112, îngrozită că băieţelul ar fi putut intra în apă, unde valurile erau uriaşe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Mamă disperată pe plajă, la Costineşti. Băieţelul ei de 9 ani a intrat în mare şi nu a mai ieşit (video)