Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mama tânărului care a hăcuit un polițist în gara din Suceava face acuzații grave: 'Fiul meu nu s-a sinucis, a fost omorât ca un câine'

Mama lui Ioan Beșa, tânărul care l-a hăcuit pe polițistul Sorin Vezeteu pe peronul gării Burdujeni din Suceava, face acuzații grave.

de Redactia Observator

la 09.12.2017 , 12:25

Mama lui Ioan Beșa, tânărul care l-a hăcuit pe polițistul Sorin Vezeteu pe peronul gării Burdujeni din Suceava, face acuzații grave.

Femeia susține că fiul ei, găsit mort în celula sa din Penitenciarul Botoșani, nu s-a sinucis, ci ar fi fost omorât.

Femeia a făcut mai multe plângeri în care a arătat că 'metoda' prin care fiul ei și-a pus capăt zilelor denotă faptul că acesta ar fi fost ucis.

Articolul continuă după reclamă

Pe 26 septembrie 2017, Ioan Beșa a fost găsit spânzurat în unitatea de detenție botoșăneană, el fiind legat cu o sfoară improvizată de gât, de mâini și de picioare.

Pe acelaşi subiect

Încă de la acea vreme, ipotezele privind moartea lui Beșa au fost numeroase, având în vedere poziția nefirească în care a fost găsit trupul său neînsuflețit.

Beșa s-ar fi sinucis cu o sfoară improvizată, pe care şi-a pus-o în jurul gâtului şi apoi în jurul picioarelor. Beşa ar fi tras puternic de picioare şi s-ar fi sugrumat, o metodă de sinucidere care denotă multă ferocitate. Sfoara ar fi fost improvizată din bucăţi de haine şi dintr-o bucata din cureaua unei genţi.

Ioan Besa, criminalul politistului Sorin Vezeteu, la cateva minute dupa oribila crima

Melania Beşa, mama criminalului, a făcut un apel către procurorul care anchetează cazul să facă o anchetă echidistantă, fără a ţine cont de fapta pe care a comis-o fiul ei, relatează Monitorul de Suceava. Femeia aşteaptă să vadă concluziile medicului legist care a efectuat necropsia cadavrului lui Ioan Beşa, care să ateste toate leziunile pe care le avea pe trup fiul ei.

Polițistul Sorin Vezeteu a fost înjunghiat de 40 de ori de criminalul Ioan Beșa

Pe 20 iulie 2017, polițistul Sorin Vezeteu se afla în patrulare pe peronul gării Burdujeni din Suceava, atunci când a fost atacat de Ioan Beșa, un tânăr în vârstă de 24 de ani, care l-a înjunghiat de zeci de ori până să fie oprit.

Crima odioasă din Gara Suceava a șocat atunci întreaga țară, fiind o premieră pentru România ca un polițist să fie ucis cu sânge rece în timpul serviciului.

Imaginile cu polițistul Sorin Vezeteu, căzut într-o baltă de sânge pe peronul gării, și cu medicii care încercau să îl readucă la viață, dar și cu ceilalți polițiști care le cereau cu disperare medicilor să facă ceva, au făcut înconjurul internetului și au ridicat numeroase probleme la nivelul Ministerului de Interne.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Mama tânărului care a hăcuit un polițist în gara din Suceava face acuzații grave: 'Fiul meu nu s-a sinucis, a fost omorât ca un câine'