Antena Meniu Search
x

Mama românului care a condus tâlhăria violentă din Lanciano şochează: "Să sufere şi el cum au suferit victimele lui"

Mama românului care a condus tâlhăria violentă din Lanciano şochează: "Să sufere şi el cum au suferit victimele lui". Alexandru Bogdan Colţeanu a fost prins joi seara, fiind ultimul dintre cei patru români care au schinguit doi soţi italieni capturat.

Mama românului care a condus tâlhăria violentă din Lanciano şochează: "Să sufere şi el cum au suferit victimele lui". Alexandru Bogdan Colţeanu a fost prins joi seara, fiind ultimul dintre cei patru români care au schingiut doi soţi italieni capturat.

Alexandru Bogdan Colţeanu, 26 de ani, este cel de-al patrulea român şi şeful bandei de hoţi. El s-a trădat când a încercat să vândă unul dintre ceasurile pe care le-a furat de la familia Martelli.

Vezi şi Video cu momentul capturării şefului bandei de hoţi români din Italia

Tânărul, potrivit rapoartelor, ar fi încercat să amaneteze ceasul chirurgului Martelli, în speranța de a obține bani pentru a continua fuga. Informaţia a ajuns imediat la anchetatori şi le-a oferit poliţiştilor posibilitatea de urmărire a mişcărilor românului, intervenind în zona Caserta, unde a fost mai târziu arestat.

Pe acelaşi subiect

Mama lui Alexandru Bogdan Colţeanu a fost chemată de carabinieri la sediul poliţiei din Caserta, imediat după prinderea fiului ei. Ilmattino.it scrie că femeia a şocat anchetatorii, atunci când aceştia i-au spus că fiul ei e suspect ca fiind al patrulea membru al bandei de români care au masacrat o familie de italieni, în casa acestora. " A fost el acolo? Fiul meu? Atunci pedepsiţi-l, trebuie să sufere aşa cum i-a făcut pe acei oameni să sufere. Să sufere şi elc a victimele lui."

Ceilalţi trei hoţi români care au îngrozit Italia, Turlica Constantin Aurel, de 22 de ani, Ion Cosmin Turlica, de 20 de ani, și Ruset Aurel, 25 de ani, sunt închiși acum în închisoarea Lanciano.

Cei 4 români au comis un jaf deosebit de violent în Italia, ei supunând la chinuri groaznice o familie de medici din Lanciano, pentru a afla unde este seiful familiei, care nici măcar nu exista. Au reuşit să fure 3400 de euro şi au luat cardurile familiei atacate.

Ambele victime au ajuns la spital în stare gravă, iar femeii i-a fost tăiată şi o ureche.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mama românului care a condus tâlhăria violentă din Lanciano şochează: "Să sufere şi el cum au suferit victimele lui"