Antena Meniu Search
x

Managerul Institutului 'Marius Nasta' din Capitală îl acuză pe ministrul Sănătăţii de numiri abuzive

După ce Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii a decis să-l demită pe managerul Institutului "Marius Nasta", medicul acuzat reacţionează.

Vezi și

După ce Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii a decis să-l demită pe managerul Institutului "Marius Nasta", medicul acuzat reacţionează. Vine cu documente care să contrazică fiecare acuzaţie în parte. Mai mult de atât, spune că dacă demisia va fi scrisă negru pe alb, îşi va face dreptate în instanţă.

Cu un birou plin de documente, Gilda Popescu, managerul Institutului Marius Nasta, contraatacă. După ce în documentul de la Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii se menţiona că cele 136 de contracte nesemnate au dus la crearea unei situaţii de criză, dar şi la o lipsă de medicamente sau alimente, revoltat, medicul aduce dovezi. 

Mai mult decât atât, managerul spune că în ultimele luni au avut loc două controale ale Corpului de Control. Rezultatele se bat cap în cap.

GILDA POPESCU, manager Institutul Marius Nasta:

Corpul de control fusese în luna martie şi în data de 6.10, ne trimite comisia de control nu a constatat neconformităţi sau abateri majore la legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice.

Gilda Popescu îl acuză pe ministrul sănătăţii, Florian Bodog, de numiri abuzive.

În replică, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii spun că ministrul nu face numiri în spitale. Personalul este angajat prin concurs. În ceea ce priveşte acuzaţiile managerului, aceştia spun că raportul va fi trimis mai departe organelor abilitate, care vor decide cine are dreptate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Managerul Institutului 'Marius Nasta' din Capitală îl acuză pe ministrul Sănătăţii de numiri abuzive