Antena Meniu Search
x

Video Maramureșean mort în accident, jefuit de 2.500 de euro la locul tragediei. Polițiștii, dar și medicii de pe ambulanță sunt pe lista suspecților

Este anchetă de amploare, după tragedia de la Săpânţa, din urmă cu două săptămâni. Se crede că unul dintre bărbații care şi-au pierdut viaţa a fost jefuit imediat după accident. Acesta primise 2.500 de euro de la copiii săi, care munceau în străinătate, chiar înainte de nenorocire. Ar fi avut banii în buzunar în momentul tragediei, dar aceştia au dispărut fără urmă. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 30.10.2023, 14:35

Vezi și

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru furt în acest caz și fac mai multe audieri. Ancheta va fi una, probabil, de lungă durată deoarece și lista suspecților este la fel de lungă.

Au reclamat furtul înainte să-și înmormânteze tatăl

Polițiștii au început să-i audieze atât pe cei care au acordat primul ajutor victimelor implicate în accident, agenții care au intervenit la fața locului, dar și martorii care au oprit după coliziune. Ancheta a fost demarată odată ce copiii bărbatului decedat au ajuns în România, pentru a-și îngropa tatăl. În acel moment, polițiștii le-au restituit doar banii pe care îi avea în portofel, nu și suma pe care o primise de la copii, prin intermediul șoferului, chiar înainte de nenorocire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Maramureșean mort în accident, jefuit de 2.500 de euro la locul tragediei. Polițiștii, dar și medicii de pe ambulanță sunt pe lista suspecților