Antena Meniu Search
x

Video Accident înfiorător cu 2 morți și un rănit în Săpânța. O mașină s-a făcut praf după ce s-a ciocnit frontal cu un TIR. Imagini șocante de la locul tragediei

Tragedie în Săpânța. Două persoane au murit și una a fost rănită, marți, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit puternic cu un TIR. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 15:27

Vezi și

Potrivit ISU Maramureș, coliziunea s-a produs între un autoturism cu un autocamion, trei persoane fiind încarcerate. Pompierii au lucrat pentru descarcerarea lor.

După ce au fost scoase, una dintre victime era inconștientă, una a fost resuscitată, iar alta a fost scoasă conștientă. La locul accidentului a intervenit și elicopterul SMURD de la Tg. Mureș.

Din păcate, una dintre victime a fost declarată decedată. Ulterior, încă o persoană a decedat, ridicând bilanțul accidentului la doi morți și un rănit. Cea de a treia victimă, conștientă, a fost preluată de elicopter și transportată la UPU Baia Mare.Polițiștii rutieri vor stabili acum din ce cauză s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător cu 2 morți și un rănit în Săpânța. O mașină s-a făcut praf după ce s-a ciocnit frontal cu un TIR. Imagini șocante de la locul tragediei