Antena Meniu Search
x

Video Primul centru de vaccinare non-stop din Timişoara a făcut prima imunizare pe timp de noapte

La aproape o lună de la inaugurarea Centrului de Vaccinare cu program non-stop, din Timişoara, platforma naţională permite programarea pacienţilor şi pe timp de noapte. Timişorenii care doresc să se vaccineze în această perioadă, trebuie doar să se programeze pe platforma online şi ....să îşi aştepte rândul.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 20.04.2021, 19:07

Maraton de vaccinare în Timişoara. Oamenii merg să se imunizeze şi pe timp de noapte

Bună seara! Pentru vaccin?

Da.

Luaţi loc, vă rog frumos! Şi un buletin!

În singurul centrul non-stop de vaccinare din ţară, pentru prima dată, cei nerăbdători să se imunizeze s-au putut programa şi vaccina... noaptea. Deşi centru a fost deschis acum o lună, abia azi-noapte s-a făcut primul vaccin.

Pe acelaşi subiect

Oamenii, dornici să se vaccineze şi să scape de presiunea pusă de virusul ucigaş, nu au stat pe gânduri şi au ajuns încă de la miezul nopţii la prima doză de vaccin.

Pentru mine contează foarte mult. Am un copil de 4 ani, vreau să meargă la grădiniţă, să ieşim în libertate, pentru că m-am săturat să stau acasă. Vorbesc din punctul meu de vedere. 

Timişoara speră să scape de COVID cât mai repede

Capacitatea de vaccinare de la acest centru, unde se foloseşte exclusiv serul Pfizer, este acum de 400 de persoane în 12 ore.

Raul Pătraşcu – manager Spitalul Jud. Timişoara: Am avut deja primii doi pacienţi acum la ora 12. Mai avem încă 12 care sunt programaţi. Persoanele care au programare pe o anumită dată se pot programa de la ora 00 noaptea pâna la ora 24 în aceeaşi dată.

Prin această campanie de vaccinare, Timişoara speră să scape de COVID cât mai repede.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Primul centru de vaccinare non-stop din Timişoara a făcut prima imunizare pe timp de noapte