Antena Meniu Search
x

Marian Godină îl face "cocalar" pe Horodniceanu, după scandalul cu cei doi agenţi de la Rutieră: "E de dus direct la pușcărie"

Cunoscutul poliţist Marian Godină i-a felicitat public pe cei doi agenţi de la Rutieră care au ţinut piept şi nu s-au lăsat intimidaţi în faţa ameninţărilor lui Daniel Horodniceanu, în momentul în care l-au oprit în trafic pentru că a depăşit fără să dea semnal. De asemenea, acesta l-a catalogat pe fostul procuror-şef al DIICOT drept un "cocalar" şi susţine că ar trebui să fie demis din Consiliul Superior al Magistraturii. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 08.05.2023, 18:04

- Inquam Photos / Octav Ganea

Polițistul Marian Godină a reacţionat dur în privinţa lui Daniel Horodniceanu, după dialogul halucinant dintre acesta şi agenţii de la Rutieră. 

Godin, reacţie dură în cazul lui Daniel Horodniceanu, fost procuror-şef al DIICOT

Godină a ţinut să felicite atitudinea colegilor săi pentru că nu s-au lăsat intimidaţi de atitudinea judecătorului Horodniceanu şi a taxat dur modul în care fostul procuror-şef al DIICOT a încercat să să-şi folosească funcţia pentru a se impune în faţa celor care au "îndrăznit" să îl tragă pe dreapta pentru că a depăşit fără să dea semnal. 

"Am vizionat imaginile cu dl Horodniceanu și văd lucrurile cam așa:

Pe acelaşi subiect

Un judecător, în timpul său liber, se filmează cum tunde un gard, activitate care nu are nicio legătură cu viața sa profesională. Judecătorul este exclus din magistratură pe motiv că a adus atingere imaginii justiției. Un procuror care e oprit în trafic, invocă funcția de procuror, amenință polițistul că merge la șeful lui, îi amintește polițistului că îi e dator pentru că "din cauza lui" are salariul mărit cu 15%, pentru că a vorbit el cu ministrul, oare ce sancțiune merită?

Eu zic că, păstrând proporțiile, ăsta al doilea e de dus direct la pușcărie"

Godină cere destituirea din funcţie a lui Daniel Horodniceanu

Marian Godină susţine, de asemenea, că actualul vicepreședintelui CSM, Daniel Horodniceanu, ar trebui destituit din funcţie în urma imaginilor apărute în spațiul public.

"Lăsând gluma la o parte, consider că orice altă sancțiune în afara destituirii dlui Horodniceanu din magistratură ar fi o bătaie de joc la adresa noastră, a oamenilor de rând care ne dorim ca toți să fie egali în fața legii.

Domnule Horodniceanu, că tot ziceați că vi se vorbește ca unui infractor, să știți că Mihuț, cu trei clase, spărgător de societăți comerciale și de buticuri, e suficient de isteț să nu scape nicio prostie în preajma unui polițist sau la telefon, ca măsură de precauție împotriva unei eventuale înregistrări. Dumneavoastră ați fost mai puțin precaut, ca să fiu amabil.

Așadar, ca să îți ascunzi caracterul de cocalar ai nevoie de puțină inteligență, așa ca Mihuț.

Felicitări polițiștilor! În cazul în care vor simți ceva presiuni, le recomand să citească Legea avertizorului de integritate și să pună la punct pe oricine ar încerca să le reproșeze ceva, eventual să mă contacteze dacă au nelămuriri.

Cât despre dl Horodniceanu, sper că va fi destituit pentru că a adus o atingere gravă imaginii magistraților români.

Sunt curios totuși ce măsuri va lua CSM", a fost mesajul postat de Marian Godină pe Facebook. 

Vicepreşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Daniel Horodniceanu, fost procuror-şef al DIICOT, a fost oprit în trafic de poliţiştii ieşeni, moment în care i-a întrebat pe oamenii legii dacă ştiu cine este şi a ameninţat totodată că va lua legătura cu şeful Poliţiei judeţului Iaşi. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a precizat că procurorul Daniel Horodniceanu a fost oprit vineri noapte în trafic pe raza localităţii ieşene Schitu Duca şi că acesta nu ar fi semnalizat efectuarea manevrei de depăşire, transmite News.

Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu în cazul Horodniceanu

Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu şi va verifica dacă există indiciile vreunei abateri disciplinare săvârșite de către procurorul Daniel Horodniceanu. 

"În urma apariţiei înregistrării video în care domnul procuror Daniel-Constantin Horodniceanu, vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, a fost oprit pentru control de către un echipaj de poliţie, Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu pentru a se stabili dacă există indiciile săvârşirii vreunei abateri disciplinare şi va efectua verificări pentru a clarifica circumstanţele incidentului şi a evalua comportamentul magistratului în timpul interacţiunii cu echipajul de poliţie", a anunțat, luni, Inspecţia Judiciară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Marian Godină îl face "cocalar" pe Horodniceanu, după scandalul cu cei doi agenţi de la Rutieră: "E de dus direct la pușcărie"