Antena Meniu Search
x

Video Marina a plâns şi a rememorat în faţa anchetatorilor momentul accidentului în care Raisa şi-a pierdut viaţa. Mărturia fetei aduce o lumină nouă asupra incidentului

Pentru prima dată, prietena Raisei, fetița lovită mortal de mașina Poliției, a povestit în fața anchetatorilor ce s-a întâmplat în urmă cu o lună. Printre lacrimi, Marina a spus că autospeciala care a dat peste ele nu avea girofarul pornit. Poliţistul care le-a lovit va fi supus unui test poligraf zilele următoare.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 08.02.2022, 21:05

Vezi și

Mama Marinei: Încă se trezește, visează, are momente cand o bușește plânsul din nimic. O întrebăm ce se întâmplă și spune că îi este foarte dor de Raisa. 

Marina, prietena fetiței lovite mortal de un poliţist pe o trecere de pietoni din Capitală, a fost astăzi audiată de anchetatori pentru prima dată. Polițiștii judiciari au venit acasă la familia copilei pentru a o asculta.

Mama Marinei: Își amintește cu detalii până la momentul impactului, că atunci deja i s-a tăiat filmul, doar a simțit o durere mare la picior și s-a trezit pe burtă lângă trotuar.

Mărturia fetei aduce o lumină nouă asupra incidentului

Pe acelaşi subiect

Șocul ar fi fost atât de puternic, încât tragedia a rămas întipărită în mintea fetiței. De la hainele în care era îmbrăcată Raisa și până la ce aveau în rucsac, Marina şi-a amintit tot. Şi a dat amănunte poliţiştilor. Cele două mergeau împreună să se întâlnească cu diriginta.

Tatăl Raisei: Venea frecvent la noi, chiar cu o seară înainte au dormit împreună și dimineața au plecat la școală.

Mărturia Marinei ar putea scoate la iveală o primă minciună a polițistului, spune avocatul familiei.

Adrian Cuculis, avocatul familiei: Fetița de 11 ani a început să plângă în momentul în care a fost adresată prima întrebare. El spune în declarația dată acum două săptămâni că avea girofarul pornit...Atât Marina, cât și celălalt martor, au venit și au spus că nu a existat în nicio clipă girofarul pornit, ci din contră, el a fost pornit după momentul impactului.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Polițistul care le-a acroșat pe cele două fetițe va fi supus joi unui test poligraf. Anchetatorii încearcă să afle astfel dacă detaliile pe care acesta le-a oferit despre accident sunt sau nu reale. De asemenea, mașina de poliție va fi analizată de specialiști pentru a se stabili cu exactitate care este viteza cu care acesta circula.

Accidentul a avut loc în urmă cu aproape o lună, când cele două fetițe au fost lovite în plin de o mașină a poliției, pe trecerea de pietoni, în sectorul 1 al Capitalei. Bărbatul care se afla la volan, un polițist angajat din sursă externă, este cercetat în continuare sub control judiciar.  Și Administrația Străzilor ar putea plăti despăgubiri pentru acest accident pentru că trecerea pe care se aflau cele două fetițe nu a fost remarcată. Brigada Rutieră a amenda deja instituţia cu peste 20.000 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Marina a plâns şi a rememorat în faţa anchetatorilor momentul accidentului în care Raisa şi-a pierdut viaţa. Mărturia fetei aduce o lumină nouă asupra incidentului