Antena Meniu Search
x

Martor al INFERNULUI din Londra: Oamenii îşi aruncau disperaţi copiii pe geam şi strigau după ajutor. Totul s-a aprins în câteva secunde! (VIDEO)

Zeci de oameni au fost răniţi în incendiul uriaş care a cuprins în această dimineaţă un întreg bloc de locuinţe din nord-vestul Londrei. Potrivit pompierilor, sunt şi persoane decedate.

Zeci de oameni au fost răniţi în incendiul uriaş care a cuprins în această dimineaţă un întreg bloc de locuinţe din nord-vestul Londrei. Potrivit pompierilor, sunt şi persoane decedate.

Tamara, martoră a tragediei a declarat pentru BBC News că a asistat la scene cutremurătoare.

Citeşte şi: De ce a luat foc blocul turn din Londra. Locatarii clădirii Grenfell Tower fac ACUZAŢII INCREDIBILE! (VIDEO)

"Puteai să auzi oamenii cum strigau după ajutor. Mulţi şi-au aruncat copiii pe geam urlând disperaţi să-i salveze cineva. Pompierii le spuneau să rămână acolo unde sunt pentru că vor veni la ei. Flăcările au cuprins blocul în câteva secunde. A început de la unul dintre etaje, apoi flăcările s-au extins în toată clădirea", a povestit şocată femeia.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: IMAGINI CUTREMURĂTOARE la Londra, ca la 11 septembrie! Blocaţi de flăcări, oamenii strigă ajutor de la ferestre sau se aruncă pe geam (VIDEO)

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citeşte şi: INCENDIU URIAŞ în Londra! Un bloc turn cu 27 de etaje ARDE de câteva ore bune şi se poate PRĂBUŞI în orice moment. Sunt MORŢI şi RĂNIŢI - LIVE VIDEO

Samira, prietena Tamarei, susţine că focul a pornit la unul dintre etajele inferioare.

Citeşte şi: Români din Londra au filmat INFERNUL de la Grenfell Tower: "Uite blocul, ARDE blocul!" (VIDEO)

"La miezul nopţii, focul era localizat la etajul al treilea, apoi, în câteva clipe, toate etajele ardeau. Toată lumea era speriată, nu ştiau ce să facă. Sunt oameni alături de care am crescut, sunt vecinii noştri. E foarte trist şi şocant tot ce se întâmplă", a spus Samira.

Citeşte şi: Bloc turn ÎN FLĂCĂRI, în nord-vestul Londrei! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al Ambasadei României în Marea Britanie

Cineva a povestit şi despre gestul disperat al unui locuitor al Grenfell Tower, care flutura un material alb de la una din ferestrele etajelor superioare.

"Erau blocaţi. Nu puteau coborî, mai ales de la etajele superioare...oamenii au arsuri", a spus un martor identificat drept Daniel, pentru postul de radio BBC Londra.

"Am văzut cu proprii mei ochi. Am văzut cum au sărit oameni", a spus Daniel.

Citeşte şi: Martor al INFERNULUI din Londra: Oamenii îşi aruncau disperaţi copiii pe geam şi strigau după ajutor. Totul s-a aprins în câteva secunde! (VIDEO)

Jody Martin a povestiti că a mers spre etajul al doilea unde era un fum înecăcios: "Am văzut o persoană cum a căzut de la etaj în timp ce o altă femeie stătea cu copilul său mic în faţa unei ferestre...Am auzit ţipete. Strigam la toată lumea să coboare afară şi oamenii spuneau: "Nu ne putem părăsi apartamentele, fumul este prea toxic pe coridoare".

Peste 50 de persoane au fost duse la spital miercuri, în urma incendiului care a cuprins un bloc turn de locuinţe cu 24 de etaje din centrul Londrei, a anunţat serviciul de ambulanţă al capitalei britanice, relatează Reuters.

Brigada pompierilor a anunţat anterior că mai multe persoane au murit în acest incendiu uriaş în imobilul în care locuiau câteva sute de persoane.

BREAKING NEWS! RESTAURANT ROMÂNESC ATACAT CU COCKTAIL MOLOTOV în Franţa! ROMÂNI ARŞI, ÎN STARE CRITICĂ (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Martor al INFERNULUI din Londra: Oamenii îşi aruncau disperaţi copiii pe geam şi strigau după ajutor. Totul s-a aprins în câteva secunde! (VIDEO)