Antena Meniu Search
x

Mărturia mamei Elenei, fata ucisă de propriul tată la Săcele: 'Nu a mai apucat'

Mama Elenei, fata ucisă de propriul tată la Săcele în judeţul Constanţa, a venit, astăzi, la morga din Constanţa, pentru a recupera trupul fiicei sale.

Mărturia mamei Elenei, fata ucisă de propriul tată la Săcele
Mărturia mamei Elenei, fata ucisă de propriul tată la Săcele - Observator

Mama Elenei, fata ucisă de propriul tată la Săcele în judeţul Constanţa, a venit, astăzi, la morga din Constanţa, pentru a recupera trupul fiicei sale.

Femeia a povestit ultimele momente pe care le-a trăit alături de fiica ei, în dimineaţa zilei în care fata a fost ucisă chiar de tatăl ei, într-un acces de furie.

Elena, în vârstă de 15 ani, şi-a găsit sfârşitul după ce tatăl ei a injectat-o cu erbicid şi a sugrumat-o, potrivit informaţiilor înscrise de medicii legişti în certificatul de deces.

Pe acelaşi subiect

'Nu ştiu nimic. Eu am plecat la muncă. De unde să ştiu ce au făcut ei. Eu i-am lăsat dormind. Dimineaţă, când am plecat la muncă, dormeau. Doar el s-a trezit, a băut o cafea cu mine şi apoi s-a pus în pat înapoi. Nu ştiu nimic. Fata trebuia să meargă luni la şcoală. A fost bolnavă şi am învoit-o. Cum era ieri, trebuia să meargă la medicul de familie să îşi ia scutirea. Nu a mai apucat', a declarat, cu ochii în lacrimi, mama fetei.

Nimeni nu ştie încă motivul care l-a împins pe bărbatul din Săcele la un asemenea gest.

Fată ucisă de propriul tată la Săcele, în Constanţa

Potrivit unor surse, acesta nu şi-ar mai fi găsit un loc de muncă de aproximativ 7 luni, iar certurile din cauza lipsei banilor erau tot mai dese.

Ieri, bărbatul s-ar fi certat cu fata de 15 ani, iar apoi a sugrumat-o şi ar fi injectat-o cu o seringă plină cu erbicid.

Apoi, tatăl criminal s-a injectat cu aceeaşi substanţă toxică, fiind găsit de medici în stare foarte gravă. El a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, acolo unde a fost internat pe Secţia de Terapie Intensivă.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru Elena, fata ucisă de tată la Săcele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Mărturia mamei Elenei, fata ucisă de propriul tată la Săcele: 'Nu a mai apucat'