Antena Meniu Search
x

Mărturia adolescentului care a scăpat ca prin minune din accidentul în care au murit Cici şi Dragoş, ucişi de un şofer beat

Mărturia adolescentului care a scăpat ca prin minune din accidentul în care au murit Cici şi Dragoş, ucişi de un şofer beat, e cutremurătoare. Dani era în maşină cu cei doi liceeni când un BMW i-a izbit în plin şi i-a aruncat pe câmp.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.01.2019, 14:40

Cici, în dreapta, avea doar 18 ani
Mărturia adolescentului care a scăpat ca prin minune din accidentul în care au murit Cici şi Dragoş, ucişi de un şofer beat - Observator.tv

Mărturia adolescentului care a scăpat ca prin minune din accidentul în care au murit Cici şi Dragoş, ucişi de un şofer beat, e cutremurătoare. Dani era în maşină cu cei doi liceeni când un BMW i-a izbit în plin şi i-a aruncat pe câmp.

Dani, Cici şi Dragoş mergeau spre Tulcea, duminică de dimineaţă, când un şofer beat a intrat pe contrasens şi i-a lovit în plin. Dragoş, care conducea Loganul în care se aflau cei trei liceeni, şi Cici, care era pe bancheta din spate, au murit în accident. Dani a supravieţuit şi a avut splina ruptă. Şoferul BMW-ului a scăpat nevătămat.

Cei trei adolescenţi din Tulcea erau buni prieteni, iar Dani vrea să uite coşmarul pe care l-a trăit. "Dormeam când s-a întâmplat accidentul. Am reuşit să ies din maşină şi strigam la ei, treziţi-vă, băăă! Nu au răspuns. Cici a mai supravieţuit 20 de minute, eu am sunat la ambulanţă şi a venit imediat. Dar, din păcate, prea târziu pentru Cici.", e declaraţia exclusivă a lui Dani.

Dani nu va putea merge la înmormântarea celor doi prieteni, fiind internat în spital.

Pe acelaşi subiect

Cici şi Dragoş au murit în accidentul din Constanţa

Cei doi morţi în accidentul din Constanţa aveau 18 ani. Şoferul beat cu BMW care i-a ucis are 22 de ani şi nicio rană. El a fost dus la spital doar pentru recoltarea probelor de sânge. Un al treilea tânăr, 18 ani, care călătorea în maşină cu cei doi tineri decedaţi, a fost rănit.

În jurul orei 6, un BMW condus de un şofer de 22 de ani, băut, a intrat pe contrasens într-o curbă şi s-a lovit în plin Loganul condus de Dragoş, aruncându-l de pe şosea, pe câmp. BMW-ul a ieşit şi el de pe carosabil, s-a răsturnat pe o parte.

În schimb, Dragoş şi unul dintre prietenii lui, Cici, care era pe bancheta din spate, au murit pe loc striviţi de fiarele Loganului. 

În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Mărturia adolescentului care a scăpat ca prin minune din accidentul în care au murit Cici şi Dragoş, ucişi de un şofer beat